inghetatainghetata

Stiati ca aroma de inghetata pe care o preferati ofera indicii asupra personalitatii? Doar de amuzament, sa vedem ce trasaturi reflecta fiecare aroma preferata despre persoanele care o consuma.

Inghetata vine intr-o mare varietate de arome si culori, dar ce spune optiunea ta in acest sens despre personalitate?

Daca iti place inghetata cu aroma de vanilie, iti place sa iti asumi riscuri, esti extrovertit si idealist. Esti cunoscut ca fiind o persoana plina de viata, ce mizeaza pe intuitie in momentul asumarii unui risc. Iti stabilesti obiective inalte si ai o gandire idealista. Tragi de tine cand e vorba sa-ti indeplinesti scopurile, iar intr-o relatie te simti in siguranta daca nevoile emotionale iti sunt indeplinite.

Daca preferi aroma de capsuni, esti o persoana mai cerebrala, ai o gandire logica, si esti mai timid si rezervat. Iti cantaresti toate optiunile inainte de a lua o decizie, esti mai degraba o persoana care urmeaza pe altii, decat un lider. Desi poate nu crezi in dragoste la prima vedere, odata implicat intr-o relatie esti foarte loial si oferi tot sprijinul necesar.

Daca iti place inghetata asortata, in culori-curcubeu, esti o persoana analitica, rapida in luarea deciziilor, si usor pesimist. Culorile tipatoare si gustul asortat de fructe nu prea se potrivesc cu atitudinea negativa a celor ce prefera aceasta aroma. Acestia isi folosesc abilitatile si cunostintele pentru a cantari bine o decizie luata.

Cei ce prefera aroma de ciocolata sunt creativi, pasionali si plini de viata. In afara faptului ca sunt fermecatori si foarte talentati, sunt foarte expresivi si sinceri in privinta exprimarii sentimentelor, uneori chiar prea sinceri, spunand orice le trece prin cap, precum un copil. Inteligent si seducator dar totusi naiv, cel ce prefera inghetata cu aroma de ciocolata poate fi usor convins. Cand sunt fericiti, in schimb, sunt fericiti cu adevarat.

Inghetata cu menta si ciocolata arata ca esti ambitios, increzator, onest si loial. Esti o persoana care accepta lumea asa cum e si care actioneaza in consecinta. Te pregatesti pentru viitor urmand un plan bine stabilit. Desi natura incapatanata nu prea e compatibila cu relatiile in viata personala, te-ar putea ajuta in viata profesionala. Faptul ca cineva se poate baza pe tine, onestitatea si dedicarea te ajuta sa inchegi relatii stabile si de durata cu familia si prietenii.

Daca iti place aroma de cafea, iubesti aventura, esti plin de viata si uneori dramatic si iti place sa flirtezi. Tinzi sa mergi „cu capul inainte” in orice te implici, devenind de fiecare data foarte implicat. De multe ori te implici in noi proiecte fara a reusi sa le termini pe cele incepute deja. Iti place distractia si diversitatea si tinzi sa te plictisesti repede de relatii, mai ales daca sunt monotone si plictisitoare.

Diverse alte variante de arome si culori combina trasaturi ale acestora, fiecare aroma reprezinta o trasatura distincta a personalitatii. Tu in care categorie te incadrezi?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *