Vrei sa fii mai organizat? Iata ce trebuie sa faci!

Multi dintre voi ati realizat faptul ca dezorganizarea nu ne face decat sa fim mai agitati, mai stresati. In momentul in care nu suntem suficient de organizati ajungem sa avem probleme de integrare si chiar probleme cauzate de stres.

Ati observat vreodata ca daca aveti un morman de rufe nespalate in camera va simtiti mai tensionat si implicit mai stresat? Ei bine, acestea sunt lucruri generate de catre creierul uman.

Primul pas in a scapa de stres este sa luam masuri si sa fim mai organizati. Nu stii ce trebuie sa faci pentru a reusi asta? Afla chiar acum!

In primul rand in momentul in care va doriti sa fiti mai organizat va trebui sa folositi marcarea. Acesta este un prim pas care va veni in ajutorul dvs. Poate crezi ca o astfel de metoda nu este prea inteligenta insa marcarea unor lucruri este o metoda excelenta de comunicare. „Le ofera lucrurilor un loc al lor in casa ta. Cand imparti locuinta este important pentru toata lumea sa stie unde este locul anumitor lucruri”, sustine Morrero, In plus, marcarea nu doar ca ii invata pe copii sa-si stranga lucrurile, insa ii poat ajuta si sa-si imbunatateasca abilitatile de citire. Ca si concluzie, organizarea nu doar ca reduce stresul insa imbunatateste si calitatea locului unde traiesti, a relatiilor si viata ta in general.

Apoi, va trebui sa te inveti sa iei decizii rapid. In momentul in care ai ceva in mana, nu amana momentul in care vei duce lucrul respectiv la locul lui ci incearca sa il duci exact in momentul respectiv. Doar asa vei fi mai organizat si vei reusi sa scapi de stres si tensiune. Asadar, fii o persoana ordonata si vei avea mult mai mult de castigat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.