Cei de la Valve anuntat ca vor lansa cu cateva luni in urma un sistem gaming care va combina capacitatile unui PC cu cele ale unei console. Performante PC avand portabilitatea si controller-ul asemanator unei console gaming. Suna destul de bine. Valve a spus ca vor lansa aceasta consola pe perioada sarbatorilor in acest an. Recent acestia au afirmat ca vor amana lansarea acesteia pana in anul 2015. Surprinsi ? n-ar trebui, avand in vedere ca Valve este una din acele companii care si-ar facut o adevarata traditie cand vine vorba de lansarea produselor lor. Acestia au rugat fanii sa aiba rabdare intru-cat acestia doresc sa ne ofere cea mai buna experienta gaming de pana in prezent. De aceea au nevoie de o perioada mai mare pentru dezvoltarea sistemului si de a imbunatati modul incare il controlam.

controller_bindings
controller_bindings

Steam Controller-ul a fost anuntat ca fiind un controller care sa revolutioneze modul in care privim aceste device-uri. Acesta vine cu un sistem bazat pe track-pad-uri care au ca scop inlocuirea stick-urilor cu care eram obisnuiti pana acum. De asemenea utilizatorii vor avea la dispozitia optiunea de a modifica actiunile acestor butoane programabile in functie de preferintele proprii. Sunt un total de 16 butoane pe controller pe care le poti programa in functie de preferinte.

Valve a anuntat ca acesta va putea fi folosit atat pentru Steam Machine cat si pentru jocurile pe care le avem deja pe PC. Controller-ul a fost facut disponibil de cei de la Valve la diversele evenimente care s-au prezentat si in varianta beta a Steam Machine. Feedback-ul nu a fost unul tocmai pozitiv, utilizatorii afirmand ca Steam Controller-ul nu este la fel de precis cum s-ar fi asteptat si ca trackpad-ul este unul care lasa de dorit, cel putin pentru moment.

Sa speram ca aceasta amanare va duce la un controller mai bun si va oferi experienta gaming pe care ne-o dorim

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *