rca ieftin

Problema asigurarilor in cazul tinerilor este cunoscuta de oricine. Din 2014 parca a inceput, preturile efectiv au explodat, in special pentru tinerii sub 30 de ani. Considerati o grupa de varsta a soferilor cu mai putina experienta, au fost si sunt inca taxati in plus cand vine vorba de asigurarea obligatorie de raspundere civila auto – RCA.

Recent parintii unui prieten de-al meu s-au hotarat sa ii faca o masina cadou. Chiar de ziua lui, chiar in ziua in care implinea 21 de ani. Totul a fost planificat dinainte, leasingul la masina il terminasera, au facut si actele de vanzare-cumparare si toate demersurile necesare inmatricularii si de ziua lui, tipul avea in mana dovada inlocuitoare a certificatului de inmatriculare: masina era pe numele sau!

Daca actele si documentatia nu a pus prea mari probleme, totul fiind rezolvat rapid la un birou de acte auto, cu asigurarea statea altfel problema. Amicul era panicat, auzise ca pentru masina pe care o avea – Dacia Duster, benzina, 1600 cc – si la varsta lui ar putea sa plateasca 1500 lei la un RCA pe 6 luni. Stiam ca au crescut preturile, dar parca mi se parea prea exagerat.

Ne-am gandit sa cautam pe net si sa vedem poate putem face si noi un calcul, sa vedem cat poate ajunge un RCA ieftin. Se cere ca masina sa aiba asigurare pe numele noului proprietar cand se face inmatriculare, deci era un pas ce trebuia facut. Asa am ajuns sa cautam online si am gasit rcaautoieftin.ro. Rapid si usor, am introdus datele masinii si proprietarului si in mai putin de 3 minute aveam oferta completa la toti asiguratorii, atat pe 6 luni cat si pe 1 an. Exista intr-adevar si suma de aproape 1500 lei pentru 6 luni, erau si tarife mai mari, dar primul pret nu era nici pe departe acesta. A ajuns sa plateasca 820 lei, nici chiar primul pret nua vrut sa il aleaga. Dar totusi, de la 1500 la 820 este o diferenta. Chiar daca pretul este destul de mare pentru unii, nu avem ce face, asigurarea este obligatorie. Astfel am reusit sa gasim un pret acceptabil si chiar recomandam rcaautoieftin.ro pentru promptitudine si ofertele bune.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *