Esti parinte de gemeni, frate de gemeni sau prieten cu o pereche de gemeni. Cu siguranta ca ai observat similitudinea dintre corpurile, dar mai ales chipurile acestora. Insa, la fel de bine stie oricine ca gemenii sunt asemanatori doar fizic, si nu la fire si personalitate. 3705034_stdUneori, acestia, oricat de apropiati ar fi, si rude de sange pe deasupra, te miri de cat de tare pot sa se diferentieze si ajungi sa ii recunosti pe fiecare in parte pentru mici-mari trasaturi definitorii de caracter. 

DIFERENTE SI ASEMANARI INTRE GEMENI

Fie exclusiv de gen masculin, fie exclusiv de gen feminin sau fiind cate unul din fiecare, fratii gemeni ajung sa semene din punct de vedere fizic, dar nu intotdeauna sunt atat de identici unul cu celalalt incat sa nu-i poti recunoaste. E posibil ca unul dintre ei sa fie mai scund iar celalat mai inalt, sau unul dintre ei sa fie mai subtire iar celalat mai corpolent, sau chiar se pot diferentia dupa culoarea pielii si a parului.

Oricum, cu timpul, chiar daca atunci cand sunt mici nu prea au libertate de alegere in materie de vestimentate, parintii fiind singurii care pot decide daca vor sau nu sa arate la fel, gemenii isi pot crea stiluri vestimentare aparte, dar si stiluri personale de viata si criterii dupa care se ghideaza, pentru a fi vazuti ca insi complet diferiti.

Insa, exista si cazuri in care si la varste mai mari, mult mai mari, perechile de gemeni sa nu vrea sa iasa in evidenta cu un stil personal, fiind atata de atasati unul de celalalt, incat daca ar renunta la similitudini ar ajunge sa sufere. Oricum, pe langa asemanarea fizica ce reprezinta un fapt de netagaduit in viata si lumea gemenilor de pretutindeni, exista si lucruri care diferentiaza si separa chiar si un geaman de celalalt.

Unul poate fi mai sensibil, altul mai dur, unul poate fi mai iubitor si sociabil, altul mai rece si mai putin impresionabil, nu neaparat antisocial insa. In orice caz, fratii gemeni sunt foarte atasati unul de celalalt, ajungand sa comunice si telepatic, dupa unii, dar se si apara unul pe celalalt, se ajuta foarte mult si printre unii chiar nu pot ajunge sa isi imagineze viata unul fara celalalt

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *