Stailer propune un nou standard în domeniul beauty

cosmetica la salon cu stailerStailer propune digitalizare și eficiență de timp în domeniul beauty, pentru că după cum se prea bine știe, acesta este viitorul.

Este mult mai ușor acum să te programezi la un salon de beauty online, decât să apelezi la metoda clasică de a da telefoane ore în șir până să găsești un loc liber pe scaun la un salon.

Încă din perioada pandemiei multă lume s-a mutat în mediul online pentru a-și eficientiza timpul. Facturile se plătesc online, cumpărăturile de asemenea, inclusiv programarea la anumite instituții publice poate fi facută online. Lumea nu mai are răbdare să stea la cozi interminabile la instituții sau magazine, cu atât mai mult în traficul aglomerat. De aceea, apelează la alternative pentru a-și rezolva anumite taskuri mult mai repede.

Eficientizarea timpului înseamnă extrem de mult în zilele contemporane pe care le trăim. Suntem în secolul vitezei unde alergăm cât este ziua de lungă pentru a putea duce la bun sfârșit activitățile pe care le avem de făcut. De cele mai multe ori ne simțim epuizați și stresați și nu știm cum să terminăm cât mai repede ce avem de făcut, pentru a ne putea odihni.

Nu mai luăm în calcul atunci când avem un eveniment important la care trebuie să participăm și avem nevoie de o programare la un salon și trebuie să sunăm ore în șir pentru un loc.

Iată că pentru asta Stailer este aici să ne eficientizeze timpul în materie de programări la saloanele de beauty în mai puțin de 5 minute. (aici gasesti alte informatii cu privire la platforma Stailer).

Pentru că indiferent de câte probleme am avea de rezolvat, trebuie să ne facem timp și pentru noi ca să ajungem la un salon de beauty, fie pentru a ne relaxa, fie pentru a aduce o schimbare înfățișării noastre.

Astfel că ne putem programa mult mai ușor online cu Stailer, fără a fi condiționați de timp sau de agenda stilistului. Ne putem programa la orice oră din zi sau din noapte, alegem chiar noi stilistul, salonul și serviciul care ne interesează, iar programarea este făcută rapid și simplu.

În plus, poți accesa Stailer ori de câte ori ai nevoie pentru că este o platformă gratuită și poți face programări chiar și altor persoane.

Ce găsești pe Stailer

Saloane de înaltă calitate, stiliști cu experiență vastă în spate, care se dedică meseriei și care pun accent pe nevoile clienților de fiecare dată.

Gamă largă de servicii din domeniul hair and beauty, cât și o întreagă listă de saloane dintre cele mai bine cotate din Oradea, Cluj Napoca, Iași, Timișoara și București, iar în curând și în alte colțuri ale țării.

De asemenea, tot aici găsești recenzii ale clienților care s-au programat deja cu platforma, fotografii ale saloanelor, lucrărilor efectuate, prețurile și durata serviciilor, cât și locația exactă a salonului prin Google Map.

Stailer a propus un nou standard în domeniul beauty, pentru noi, cei care ne plângem de timp.

Apelează și tu la serviciile Stailer și bucură-te de beneficiile pe care le oferă.

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.