stailer

Da! A apărut și o inovație în materie de programări la salon de care nu știam că avem atât de multă nevoie. Se numește Stailer și permite programarea la salon online. Atât de multe schimbări în domeniul tehnologiei și tu tot sunai la stiliști cu zile înainte să obții o programare. Nu mai este cazul acum, poți realiza totul online și nu mai aștepți o săptămână până să mergi la salon.

Te programezi pentru azi, pentru mâine, pentru orice zi ai tu nevoie. Este foarte simplu să utilizezi platforma, chiar dacă nu ești fan online și digital. Indiferent dacă ești femeie sau bărbat poți să te bucuri de serviciile Stailer, pentru că înglobează servicii pentru toată lumea.

 Avantaje, beneficii și flexibilitate

Este foarte simplu să te programezi la salon cu Stailer. Ai tot ce îți trebuie în același loc și trebuie doar să selectezi. Nu ai nevoie de cont pentru a face o programare. Dacă ai nevoie urgent de o vizită la un stilist pentru un eveniment neprevăzut, poți accesa www.stailer.ro și alegi din listă stilistul care se pliază cel mai bine pe ceea ce cauți.

Pozele de înainte și după ale altor lucrări te pot ajuta să iei decizia corectă. Tu știi ce îți dorești și poți vedea cine este cel mai aproape de rezultatul pe care îl aștepți. Poate beneficiezi și de o tunsoare nouă cât timp ești acolo și astfel împuști doi iepuri dintr-o lovitură. Lista de prețuri poate fi alt element important care să intervină în decizia ta. Cu ajutorul ei, știi exact la ce să te aștepți atunci când primești bonul la final.

Din aceste puncte de vedere ai parte de flexibilitate și libertatea de a alege ceea ce vrei, nu ceea ce a rămas. Atunci când sunai la salon mergeai când îți spunea stilistul că mai are loc. Acum vezi singur cine te poate primi atunci când poți tu să ajungi. Dacă alegi să creezi un cont poți beneficia de setarea unui reminder sau de lista cu toate programările la care ai fost și la cine. Poți să vezi mai multe detalii aici, cu privire la acest aspect.

Stailer îți ușurează viața

Tocmai din acest motiv, pentru că tu setezi data și ora, vezi mai apoi doar lista cu cei disponibili în momentul respectiv. În acest fel te poți programa chiar astăzi sau mâine sau când vrei tu să te bucuri de niște servicii calitative realizate de oameni profesioniști din domeniul hair & beauty.

Chiar dacă faci o programare și realizezi mai apoi că nu mai poți ajunge în timp util pentru că a intervenit altceva, poți să o anulezi fără să suni la cineva. Accesezi Stailer, anulezi simplu, curat și rapid. Nu dai explicații, scuze și alte lucruri care te făceau să te simți incomod. Chiar și stilistul poate să reprogrameze agenda astfel încât nimeni să nu fie încurcat, dacă este anunțat în timp util.

Alătură-te și tu comunității Stailer și bucură-te de tot ceea ce îți oferă, gratuit. Momentan activează doar în câteva orașe precum Iași, Timișoara, Cluj, Oradea și București, dar stay tuned, sunt planuri de extindere și în alte orașe.

Contact:

support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *