stailer

Renunțarea la un anumit aspect, cum ar fi frizura obișnuită sau culoarea părului, presupune alegerea corectă a celor care te vor ajuta să arăți așa cum vrei. În caz contrar, nu vei avea altceva decât o încercare eșuată, care va va costa sănătatea psihică și fizică. Alegerea unui salon de înfrumusețare sau a unui stilist pentru o schimbare de look poate fi greu de făcut. Intră pe Stailer – platforma cu stiliști online.

Poate că ți se pare că sună straniu, însă această platformă chiar adună stiliști din mai multe zone într-un singur loc. Site-ul face posibilă programarea la salon fără să te deplasezi sau să iei legătura prin alte căi cu salonul. În patru mari zone ale țării, programările se pot face într-un timp scurt și cu ușurință doar prin această platformă. Fie că te afli în Timișoara, Oradea, Cluj Napoca sau Iași, poți apela la unii dintre cei mai buni stiliști din zona ta, online.

Stailer.ro oferă clienților posibilitatea de a naviga printre zeci de rezultate cu stiliști sau saloane de înfrumusețare, iar stiliștilor oportunitatea de clienți noi în mediul online. Vezi si aici cum poti face o programare si ce este necesar. O poți accesa de oriunde și orice dispozitiv are acces la internet. Programările se pot face în intervalul orar stabilit de tine și nu mai este necesar să pleci de la birou sau să îți notezi undeva data programării.

Un mare avantaj al acestui site este că poți naviga oricât dorești

Nu sunt necesare plățile nici pentru găsirea salonului și nici pentru efectuarea programărilor. Dacă nu te descurci, intră pe Stailer – platforma cu stiliști online și vei descoperi pe prima pagină cum poți face o programare. Mai jos, vei avea și o secțiune de întrebări frecvente unde sunt afișate și răspunsurile lor.

Acest site este o modalitate mai simplă de a găsi saloane de înfrumusețare sau stiliști. Pentru orice serviciu ai avea nevoie, trebuie să te asiguri că este și calitativ, pentru a nu pune în pericol numeroase aspecte. Este evident că nu poți întreba toată lumea care a mers la salonul sau stilistul respectiv, dar poți afla aceste informații prin citirea recenziilor. La fiecare rezultat afișat pe site, vor fi detalii cu privire la părerile clienților pentru a putea alege ceva potrivit pentru tine.

Nu mai pierde timpul și programează-te online la răsfăț!

Programările se fac atât la servicii ce au legătură cu părul, cât și la masaj. Masajul pe care îl poți alege poate fi facial, de relaxare sau anticelulitic. Ai posibilitatea de a programa un prieten sau o prietenă și să mergeți împreună la salon.

Site-ul poate fi accesat pe www.stailer.ro și pe prima pagină vei descoperi toate informațiile de care ai nevoie. În plus, dacă ai întrebări suplimentare și acestea nu se regăsesc la secțiunea de întrebări frecvente, poți intra pe live chat sau să trimiți un email la support@stailer.ro. Stailer – platforma cu stiliști online este ajutorul tău pentru un look nou, un masaj sau îngrijire corporală!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *