Toate femeile isi doresc ca atunci cand vine vara sa se expuna la soare si sa capete acea piele aurie care pare ca mai ascunde cateva dintre imperfectiuni. Nu este chiar atat de greu sa ne bronzam insa stim ca pielea poate fi foarte sensibila si nu dorim sa ne cojim pentru ca arata foarte inestetic.

In primul rand, orice femeie si nu numai trebuie sa stie ca pentru a avea un bronz calitativ care sa tina cat mai mult nu trebuie sa ne expunem soarelui nociv de la orele 12-16. Bronzul din mijlocul zilei pare ca se prinde mai usor si am spune la prima vedere ca tine mai mult pentru ca e mai intens. Este gresit acest lucru pentru ca daca ne bronzam in aceasta perioada a zilei nu vom crea decat iluzia unui bronz durabil si frumos. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii facem pentru a obtine un bronz calitativ?

Trebuie sa incepem sa ne protejam si sa ne pregatim pielea inca de inainte sa ne expunem soarelui. Totul incepe prin o exfoliere pentru a scapa de toate impuritatile de la nivelul pielii. Este foarte important sa avem o piele curata inainte de a ne expune razelor solare. Pentru aceasta exfoliere se poate folosi cu succes cafea si miere de albine. Puteti sa combinati aceste doua solutii si sa le aplicati pe corp. Astfel veti reusi sa pregatiti pielea pentru bronz.

De asemenea, este foarte important sa va hidratati pielea. Pentru a obtine un bronz uniform si de durata trebuie sa folositi lotiuni pentru hidratatre. Pentru ca soarele sa patrunda foarte bine trebuie sa aveti o piele curata si hidratata. Este important sa aplicati produse seara si dimineata insa trebuie sa evitati produsele care conti nacid salicilic acid glycolic pentru ca aceastea contribuie la indepartarea bronzului. De asemenea, este recomandat sa evidati epilatul cu ceara deoarece si acesta este nepermis daca va doriti un bronz de durata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *