Pentru orice persoana care doreste sa faca o curatenie a locuintei ca la carte sis a scape de toate acele bacterii, virusi si germeni ce zac peste tot, este recomandat sa citeasca acest articol pentru a-si face o idee legata de cum ar putea face din aceasta experienta una placuta si de durata, dar mai ales cu rezultate uimitoare.

Poti curata lumanarile care au pe ele praf depus de ceva timp si alte impuritati cu ajutorul ciorapilor fini de care nu mai ai nevoie. In acest fel tot ce nu vrei sa se afle pe o lumanare, pana si picaturile de ceara scurse pe ea, va disparea ca prin farmec iar tu te vei putea bucura din nou de o imagine curata a lumarilor tale preferate.

Atunci cand vrei sa schimbi un bec, dar te temi oarecum de ce ti se va putea intampla sau pur si simplu din cauza faptului ca este inca fierbinte de la cum a fost tinut aprins, foloseste-te de o carpa curata sau de un prosop mai tare indoit, descurubeaza si apoi scoate becul in cauza din suportul lui pentru a-l inlocui cu unul nou.

Curata robinetele si tevile de metal cu hartie cerata pentru a indeparta imediat petele care nu se vor a fi indepartate si amprentele degetelor de pe acestea. Robinetele si tevile vor arata din nou ca noi si stralucitoare ca atunci cand le-ai cumparat.

Pastreaza o perie de curatat cu cap de burete inmuiata intr-o solutie formata din o parte detergent, o parte otet, pentru a o avea mereu la indemana la baie dupa ce faci un dus sau dupa ce faci baie, asta pentru a putea curata cu usurinta depunerile de pe peretii camerei.

Pentru a-ti curata si improspata sticlele de baut, daca acestea au inceput sa miroasa urat la gura si in interior sau au inceput sa faca depuneri in partile micute de langa dop, cu ajutorul unei perii nu foarte tari cu cap lung. Pune in aceste sticle otet si solutie pentru inalbit si apoi freaca suprafete

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *