stailer

Trăim într-o societate care pune foarte mult accent pe aspectul fizic. Chiar dacă auzim des afirmații care ne îndeamnă să punem preț pe interior, pe sufletul unui om, precum: ”Nu judeca o carte după copertă”, realitatea este alta. Primul lucru la care se uită majoritatea oamenilor când întâlnesc pe cineva este aspectul acelei persoane. În funcție de asta decid dacă vor să cunoască mai bine acel om sau nu.

Din acest motiv, tot mai multe persoane sunt atente la felul în care arată. Conștientizând că prima impresie este cea care contează, atât bărbații, cât și femeile investesc mai mulți bani în propria imagine – de la garderobă, până la serviciile de îngrijire și înfrumusețare. Din dorința de a arăta cât mai bine, nu ezită să apeleze la serviciile unui profesionist. Dacă bărbații merg la saloane în mare parte pentru a se tunde, pensa, pentru a stiliza barba sau pentru tratamente de cosmetică, femeile au nevoie de un pachet mai amplu de servicii de înfrumusețare. Totuși, ceea ce le dă bătăi de cap tuturor este programarea la salon. 

Pentru a simplifica tot acest proces, a fost creată aplicația Stailer. Cu ajutorul acesteia, indiferent de serviciile pentru care optezi sau de orașul în care te afli – barbershop Arad, salon de manichiură Cluj etc. – vei obține o rezervare în doar câteva minute la unul dintre specialiștii disponibili.

Puterea de alegere stă în mâinile tale, cu Stailer

Platforma Stailer a fost concepută pentru a veni în ajutorul tuturor celor care au nevoie de o programare rapidă la salon. Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt extrem de simpli. Mai exact, trebuie să alegi tipul de serviciu, orașul, data și ora, iar în funcție de aceste informații îți va fi generată o listă cu saloanele care au un loc liber în acel moment. Vei găsi mai multe detalii aici.

Puterea de decizie stă în mâinile tale. Nu doar că poți selecta data în funcție de programul tău, ci și salonul după propriile criterii și preferințe. Alături de numele saloanelor disponibile în ziua selectată de tine, îți vor fi afișate fotografiile din interiorul acestora, adresa exactă, timpul pe care ar trebui să îl petreci pentru a te beneficia de acel serviciu, dar și prețul pe care ar trebui să îl plătești. Având la dispoziție informațiile necesare, vei putea alege mult mai ușor salonul potrivit, iar șansa de a avea parte de surprize neplăcute vor fi considerabil reduse.

Alte beneficii de care te poți bucura cu aplicația Stailer

Alături de aceste detalii, pe Stailer vei avea acces și la recenziile oferite de clienții care au trecut pragul saloanelor, dar și un catalog cu rezultatele obținute de o parte din specialiștii disponibili pe platformă. Prin urmare, vei ști exact care sunt locațiile de care să te ferești și care sunt cele în care te poți încrede. În plus, având la dispoziție o serie de fotografii cu schimbările de look realizate în aceste saloane, te vei putea inspira în momentele în care nu vei ști, spre exemplu, ce coafură sau make-up să alegi pentru un eveniment. 

Totodată, prin intermediul acestei platforme, posibilitatea de a uita de programarea pe care ai făcut-o este mică. Stailer îți va trimite un mesaj cu datele de care ai nevoie pentru a-ți aminti de programarea ta. În aceeași măsură, aplicația îți permite să anulezi programarea în situațiile în care nu te mai poți prezenta la salon. Acest fapt nu implică niciun fel de costuri sau altfel de penalizări. 

Programează-te în doar câteva minute la salon, cu ajutorul aplicației Stailer!

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *