In perioada in care erati edolescenti era ceva normal sa suferim din dragoste. Acest lucru nu mai trebuie sa se intample mai ales pentru ca va considerati persoane mature care stiu si sunt constiente ca relatia respectiva nu era cea mai potrivita. Cu siguranta daca ar fi fost potrivita nu s-ar fi terminat, nu-I asa?

Evident, amintirile frumoase cu fostul sau cu fosta iubita nu te lasa sa mergi mai departe si sa scapi odata pentru totdeuna de acea umbra care te urmareste peste tot. Tocmai din acest motiv trebuie sa iti vezi de viata ta si sa incerci sa faci in asa fel incat sa te folosesti de mutitudinea de metode care te vor ajuta sa scapi de amintirile care te fac sa suferi. Iata cum poti sa scapi foarte usor de amintirea fostului iubit:
In primul rand trebuie sa te bucuri la intensitate maxima de libertatea de care ai parte acum, ca esti singur/a.

Cand tu erai intr-o relatie serioasa si asa cum o numeai tu era o mare iubire la care credeai ca nu renuntai niciodata nu aveai cine stie ce libertate. Nu puteai sa iesi oricunde voiai pentru ca partenerul se putea supara iar tu nu iti doreai acest lucru. Acum, esti singura si ai toata viata inainte. Bucura-te de momentele frumoase de care ai parte acum cat timp mai esti singura.

De asemenea, pentru a uita mult mai usor de vechea relatie poti sa iesi mai mult decat de obicei cu prietenii. Prietenii vor fi cei care te vor binedispune si iti vor fi aproape indiferent cat de greu iti va fi. Incearca sa petreci timp de calitate alaturi de oamenii care te iubesc si pe care ii iubesti. Uita si renunta la amintirea searbada de care nu mai vrei sa iti mai amintesti. Traieste-ti viata la cea mai mare intensitate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *