bodydryerExista o sansa in care prosopul tau de bucatarie sa fie aruncat intr-o cutie veche in pod, iar masinile de fax sa fie inlocuite cu o tehnlogie mai noua si stralucitoare. Fiind parte dintr-un efort de a zbuciuma piata prosoapelor, o campanie indiegogo, pentru un produs numit „The Body Dryer” (Uscatorul de Corp), atrage o atentie semnificativa pe site-ul de crowdsourcing. Similar cu uscatoarele de maini folosite in baie, uscatorul de corp, ce arata ca o scara de baie standard, sufla apa de pe corpul tau de fiecare data cand iesi din dus sau din piscina.

Si de ce ar avea nevoie prosopul de o revizie generala? Germenii, dupa cum spune fondatorul uscatorului de corp, Tyler Overk. Overk le-a spus celor de la Mashable, ca exista o problema cu cresterea bacteriei pe suprafata umeda, daca nu ii este permis sa se usuce cum trebuie. Daca te usuci cu el inca o data, iti pui inapoi bacteriile pe tine.

De fapt, acesta ar putea duce la probleme de sanatate. Vorbim despre infectii de ciuperci, viermi, piciorul de atlet, eruptii cutanate, chiar si infectii serioase pentru oameni cu sistem imunitar slab.

Covorul din baie este cea mai buna sursa ale celulei pielii, bacteriei si mucegaiului, din cauza apei si particulelor corpului ce se scurg pe picioare in timp ce te usuci. De indata ce pasesti pe uscatorul de corp, vei elimina bacteria, mai ales de pe picioare.

Pentru a pastra experienta de dupa baie curata, un utilizator paseste pe dispozitiv, acesta poate sa-ti faca masuratorile corpului, daca alegi acest lucru, corpului ii este oferit un suflu de aer. La aproximativ 30 de secunde mai tarziu, uscatorul de corp promite ca vei fi complet uscat, fara nevoia unui prosop.

Dispozitivul poate fi conectat la orice priza standard de curent alternativ. Poti controla temperatura, rece sau calda, ce va fi folositor in timpul schimbarii anotimpurilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *