stailer

stailer

Serviciile de înfrumusețare nu mai sunt de mult un lux. Saloanele și hairstyliștii au prețuri accesibile și efortul pe care îl faci acasă încercând să ai aceleași rezultate ca și ei pur și simplu nu merită. Fie că vorbim de tuns, vopsit, coafat, manichiură sau pedichiură, masaj sau machiaj, cât și de aranjatul bărbii, în orice caz nu vei face același lucru ca și la un specialist. Dacă nu vrei să pierzi timp pentru a suna la recepția salonului pentru a te programa, rezervă un loc online la serviciile de înfrumusețare. 

În vederea celor care vor să aibă parte de cât mai mult timp liber sau să îl folosească în alte scopuri a fost creată platforma Stailer. Platforma este relativ nouă, ea fiind disponibilă pentru programările online la saloanele de înfrumusețare. În prezent, prin intermediul aplicației și platformei te poți programa în peste 40 de orașe din țară. Serviciile la care poți apela corespund atât femeilor, cât și bărbaților. 

Rezervă un loc rapid cu Stailer în unele dintre cele mai aglomerate perioade

Vara, când evenimentele sunt în plină desfășurare și majoritatea persoanelor caută un loc la salon, tu poți rezerva primul locul la ora și data dorite. În această perioadă a anului saloanele sunt foarte aglomerate și greu găsești un loc pentru un serviciu de înfrumusețare. Situația devine mai grea dacă ai un eveniment important precum propria nuntă, cununie, botezul copilului sau alte ocazii de acest tip. Obține rapid o programare online la salon cu Stailer!

Dacă totul se întâmplă foarte repede și nu știi ce model să alegi pentru manichiură, pentru ce coafură să optezi sau care să fie următoarea culoare a părului, poți consulta catalogul cu inspirație. Acesta conține lucrări corespunzătoare fiecărui serviciu. Toate fotografiile din această secțiune sunt reale și serviciile sunt efectuate de specialiștii înscriși deja pe platformă. Poți vedea un nou stil de barbă, o nouă frizură, noi tehnici pentru vopseaua de păr, noi trenduri în manichiură sau diferite machiaje. Lasă-te inspirat de lucrările profesioniștilor!

Nu mai pierde timp prin căutarea datelor despre saloane

Durează foarte mult până să găsești un salon care să fie pe placul tău. Va trebui să aduni informații referitoare la stilul de lucru, la prețuri, zona în care se află și chiar ce păreri au alți clienți. Din acest motiv, vei pierde mult timp și nu este întocmai o idee bună. Pentru a reduce din aceste eforturi, intră pe site-ul stailer.ro sau descarcă aplicația. Ambele îți vor genera toate aceste detalii despre fiecare salon sau stilist. Citeste acest articol pentru a afla mai multe informații. 

Vei afla imediat toate părerile clienților care au trecut deja pragul salonului respectiv. De menționat este faptul că toate recenziile sunt verificate, așadar nu există șansa de a citi păreri care nu aparțin clienților existenți. 

Aplicația Stailer și platforma sunt ideale pentru toate persoanele care își doresc să se programeze la un salon de înfrumusețare fără să mai piardă timp la telefon sau chiar în trafic pentru a ajunge la recepție.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *