A trecut sezonul acela canicular si deja este foarte frig. Asa cum este si normal a inceput sezonul in care oamenii sunt  mai mereu bolnavi raciti. Sigur ca schimbarea brusca de clima poate favoriza aceste cresteri a numarului de oameni care au gripa.

Stim ca inaitne cu ceva vreme oamenii nu consumau atat de multe medicamente pentru ca existau tot felul de leacuri babesti cu care reuseau sa se trateze.

In ziua de astazi, oamenii iau medicamente pentru orice afectiune, disconfort sau durere. Se pare ca acestea sunt mai la indemana oamenilor si probabil ca din acest motiv doresc sa ia medicamente in loc sa foloseasca alte leacuri. Sigur ca exista si oameni car enu se incred in aceste leacuri si din acest motiv renunta la ele.

Cum este mai indicat: sa folosim leacuri babesti sau s aluam medicamente ca sa ne tratam? Ei bine, atunci cand ne referim la faptul ca trebuie sa facem ceva pentru ca suntem racitit si nu suntem intr-un stadiu foarte avansat al bolii, putem sa apelam la aceste leacuri deoarece sunt chiar eficiente. In schimb, medicamentele fac bine si reduc durerea provocata de o anumtia parte a corpului insa afecteaza sanatatea altor parti alor corpului. Stimca ficatul este foarte sensibil la medicamente si din acest motiv, ar trebui sa renuntati la administrarea lor.

Daca va este recomandat de catre medic iar acesta spune ca trebuie sa luati anumite medicamente, atunci chioar asa trebuie sa faceti pentru a evita complicatiile. In schimb, nu trebuie sa luati pastile pentru orice medicament deoarece in timp va va face foarte mult rau.

Mai trebuie sa amintesc faptul ca inaitne nu existau atat de multe medicamente si oamenii erau mult mai sanatosi si nu auzeai de boli incurabile la orice pas. Sigur ca stilul de viata si alimentatia sunt foarte importante si isi spun cuvantul in acest sens insa si medicamentele contribuie la o proasta functionare a organismului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *