kub

Stii acele momente cand ai fi dorit sa ti se spuna dinainte cum vor fi lucrurile? Cand ti-ai fi dorit ca prietenii sa iti faca o recomadare amanuntita despre locuri, mancaruri si alegeri. Cine e patit, stie cat de mult conteaza astfel de detalii. De multe ori ne punem sperantele in profesionalismul si experienta unor hotelieri sau prestatori de servicii insa ramanem dezamagiti. Asadar, pentru a preintampina astfel de evenimente, ai nevoie de un mic ghid.

Nu iti poate garanta nimeni cat de bine te vei simti intr-un loc pentru ca avem maniere subiective cu care judecam astfel de trairi. Insa cert este dintre tipurile de case de vacanta cazare 2018 vei gasi kub-ul, un soi de bungalou, o varianta mai rentabila. Iata ce ar trebui sa ai in vedere:

  • Acelasi sistem de inchiriere, cu rezervare. Dar, ceva mai flexibil este modul in care iti pot inapoia banii daca anulezi rezervarea. Aici depinde de timpul ales pentru a anunta pe cei in cauza ca renunti la vacanta propusa. Se poate sa ai sanse si sa recuperezi banii, deci nu iesi in pierdere in cel mai urat mod.
  • Poti sa iti aduci animalul de companie. Sunt multe unitati de cazare care fie iti resping din start aceasta optiune, fie pun conditii. Nu au spatiu, personal si nici conditii sau pur si simplu nu le covine deranjul aferent unui animal de companie. Unde mai pui ca pot aduna plangeri de la ceilalti cazati in aceeasi unitate. Din fericire, un kub este locul perfect din acest punct de vedere; ofera intimitate, libertate, atat pentru stapan, cat si pentru animalul sau de companie. Nu trebuie sa intrebi daca se poate, pentru ca asta ti se ofera din start, cu cea mai mare disponibilitate.
  • Ai tot ce este necesar unui sejur. Nu trebuie sa te stresezi nici sa aduci cu tine prosoape, nici sa te gandesti unde faci cafea. Un kub este bine pus la punct, avand dotari moderne si complexe, de la plita de gatit la cafetiera, Tv si altele.
  • Dispui de caldura, deci oricat de friguros ai fi nu te speria.
  • Conditiile sunt ca la hotel, deci vei gasi si lenjerie de pat si tot ce trebuie.
  • Locatia este ceva mai ferita de agitatia din oras. Vei gasi kub-ul la cativa km distanta de centrul orasului. Asta nu poate decat sa contribuie la linistea si relaxarea ta, cand in zona nu vei auzi claxoanele iritante. Nu degeaba i se spune alternativa la modele de cazare conventionale si traditionale.

O astfel de casa de vacanta este momentan disponibila in Bacau. Tocmai pentru ca are un concept unic, merita toata atentia, o experienta asumata pe care sa ti-o doresti – rau nu are ce sa iasa, sunt conditii excelente. In viitor se pare ca se pun la punct si altele, localizate in Iasi si Constanta. Pana cand vor deveni atat de populare incat vei sta la coada sa prinzi loc de cazare aici, ai face bine sa profiti de idee.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *