programare la salon cu stailer

programare la salon cu stailer

Vizita la un barber shop în fiecare lună pentru bărbați este ca vizita unei femei pe scaunul manichiuristei sau a cosmeticienei. Aceste servicii de beauty nu pot fi amânate. Vizita la salon a devenit indispensabilă și asta nu este decât o veste bună, pentru că oamenii arată astfel că le pasă de cum arată. Motiv pentru care Stailer poate fi chiar o variantă salvatoare. 

Dificilă era până acum partea premergătoare acestei vizite și anume găsirea unui loc liber. Parcă era chinul de pe pământ să descoperi un frizer care să aibă loc liber atunci când aveai și tu nevoie. Iată că Stailer rezolvă aceste probleme și îți pune la dispoziție lista completă cu tot ce ai nevoie. Descoperi și tu astfel această platformă care nu doar îți permite să te programezi online la salon ci te și ajută să găsești mai repede stilistul disponibil exact când ai nevoie. Da, atât de simplu poate fi acest proces, numai cu ajutorul lui Stailer. 

Lista de orașe se extinde

Platforma Stailer a apărut de aproximativ un an și de atunci este din ce în ce mai îndrăgită. Și nu doar îndrăgită, ci din ce în ce mai completă. De atunci au mai apărut încă 15 orașe pe listă și vestea bună este că nu se oprește aici această extindere. De asemenea a apărut recent și aplicația Stailer pentru cei care preferă să acceseze mult mai repede contul Stailer.

Orașe precum Pitești, Arad, Ploiești, Târgu-Mureș, Bistrița, Cluj și altele sunt pe listă. Deci dacă ești interesat de un loc liber la un barber shop din Ploiesti sau alt oraș de pe listă, nu ezita să accesezi Stailer.

Nu doar barber-shop, ci tacâmul complet

Aici orice persoană – femeie sau bărbat – poate găsi orice serviciu din sfera hair and beauty de care este interesat. Trebuie doar să selectezi încă de pe prima pagină informațiile de care ai nevoie și mai apoi vei vedea doar lista cu ceea ce te interesează. Deci platforma sau aplicația filtrează rezultatele care corespund cu orașul, serviciul, ora, data și genul pe care le selectezi și astfel vezi numai locurile libere din acele momente.

Pentru alte informații cu privire la acest aspect citeste si acest articol. Trebuie să știi că beneficiezi de orice serviciu prin intermediul Stailer. Deci chiar dacă vrei să mergi la frizer, la pensat, la coafor, la aranjat barbă, la diverse servicii de cosmetică, la make-up și la celelalte ce pot fi întâlnite în saloanele de beauty, aici le găsești.

Contul – opțional dar avantajos

Este avantajos să creezi un cont pentru că astfel ai parte de mai multe avantaje. Trebuie să știi că totul este gratuit, nu trebuie să plătești nici un ban cu Stailer. Platforma nu te condiționează să creezi cont și o poți utiliza oricând. Aplicația impune crearea unui cont pentru a putea fi utilizată, dar poți face asta foarte ușor prin conectarea directă cu contul de Facebook. 

Accesează Stailer și descoperă și tu toate avantajele care vin la pachet cu acesta. Descoperă toate informațiile de care ai nevoie și programează-te astfel mult mai ușor la orice salon din orașul tău. 

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *