Leadership
Leadership

Impreuna, facem parte dintr-o calatorie in leadership. O calatorie care are ca scop dezvoltarea noastra ca indivizi, ca manageri eficienti si ca lideri dinamici.

Aceasta calaorie presupune o serie de experiente unice, invatate si bazate pe pirncipiile fundamentale de leadership. Pentru a fi un lider dinamic, ar trebui sa ai la baza o serie de principii bine stabilite.

Concentreaza-te asupra schimbarilor pozitive

Schimbarea simpla nu este una suficienta. Aceasta trebuie sa fie una pozitiva. O schimbare pozitiva ar trebui sa creasca eficienta sa imbunatateasca structuri sau sa mareasca simplicitatea. Atat si nimic mai mult.

Pune intrebari in legatura cu orice

In cazul in care faci parte dintr-o organizatie noua, ar trebui sa pui intrebari in legatura cu absolut orice. Chiar daca nu vei avea acces la toate informatiile vei putea sa cunosti mai bine organizatia si sa stii modul de functionare al acesteia. Inainte de orice actiune ar trebui sa te informezi cu privire la aceasta sa fii constient de ce se intampla.

Tine minte ca leadership-ul se rezuma la capacitatile individuale ale grupului

Daca ajungi sa pui mai mult pret pe succesul liderului decat pe cei ce pare acesta ii conduce nu vei reusi sa faci parte din procesul de leadership dinamic. Un lider adevarat nu va cauta niciodata sa isi consolideze pozitia, ci va incerca mereu sa se faca mai tot timpul de neobservat, sa nu fie nevoie de prezenta sa.

Sa fii eficient in mod eficient.

Prioritatea in leadership-ul oricarei organizatii este acela de a fi o companie eficienta. Asta inseamna ca toata atentia si toate eforturile sa coincida in realizarea obiectivelor. Odata ce s-a facut acest lucru, abia apoi poti sa cauti metode prin care sa faci fiecare activitate in sine mai eficienta. Chiar daca esti eficient in realizarea unei actiuni, daca aceasta nu participa la eficientizarea obiectivului principal, nu vei ajunge la rezultatele dorite.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *