programare la salon cu stailer

programare la salon cu stailer

Atunci când plănuiești următoarea ta vizită la salon nu uita de Stailer. Platforma cu acest nume este cea care îți va face viața mai ușoară, la propriu. Iar despre cum o poți folosi, află din rândurile ce urmează. 

Stailer este activ în 20 de orașe

Într-un timp relativ scurt platforma s-a extins simțitor. Acum este activă pentru 20 de orașe din țară și în curând va cuprinde pe toate. Practic, este de neoprit. Te ajută să intri în rândul celor care mizează pe digitalizare privind modul în care cauți un salon de hair and beauty și setezi o programare la acesta. Poate fi vorba despre aranjat barba in Arad sau servicii de tuns, manichiură/pedichiură și nu numai.

Să folosești Stailer este destul de ușor. Accesezi pagina din browser spre exemplu. Setezi datele de interes și inițiezi o căutare. În câteva secunde ai la îndemână lista de saloane ce corespund strict cu preferințele tale. Dintre ele poți alege salonul care îți convine, ținând cont de preț, de durata unui serviciu sau de părerea altor clienți. Asta pentru că vei avea acces și la astfel de detalii. Recenzii reale care te conving că mergi în locul potrivit pentru un serviciu anume. Ai mai multe informații aici.

Uită de abonamente sau plăți inutile

Stailer nu impune nici una, nici alta. Adică ai oricând acces gratuit. Poți folosi această metodă de a te programa la un salon fie că faci asta o dată pe lună, ocazional sau chiar foarte des. Nu te costă nimic. Ai de ales între varianta de a utiliza platforma din browser, cu sau fără cont.

În plus, Stailer înseamnă și aplicație cu același nume. Accesul la aceasta este de asemenea gratuit, aici însă va trebui să îți faci cont. Nu durează foarte mult, sunt câteva click-uri și în final ai la îndemână o agendă personală. Îți va fi chiar și mai ușor să repeți o programare, dacă spre exemplu devii client fidel al unui salon sau stilist. 

Treci pe digitalizare și nu vei regreta

Ideea de a utiliza online-ul ca instrument pentru diversele task-uri pe care le avem zilnic este una cât se poate de practică. Doar imaginează-ți că în loc să mai suni de la salon la salon – și mai întâi de asta să cauți online spre exemplu pagina fiecăruia și date de contact – poți avea la îndemână o listă cu toate cele disponibile. Nici pentru confirmare, eventual anularea unei programări nu trebuie să revii cu telefon. 

Digitalizarea în materie de programări la saloanele de hair and beauty înseamnă, pe scurt, să faci totul mai rapid, mai eficient și mai simplu. Rezervă energia pentru altceva și cheful de a fi drăguț în conversații telefonice cu altcineva, căci de programări la saloane se va ocupa Stailer pentru tine. Repetă povestea când ai de mers cu cel mic la tuns, când partenerul are nevoie de un barbershop sau când dorești o schimbare de look. 

Deci, spune când ai nevoie de o programare și Stailer îți găsește loc liber. 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *