pictura pe numere de la pictorulfericit.ro

pictura pe numere de la pictorulfericit.ro

Pictorulfericit.ro este magazinul online în cadrul cărora cei interesați vor găsi kituri de picturi pe numere, dar și materiale de pictură. Se adresează celor care ar dori să încerce să își realizeze singuri decorațiunile. Vorbim despre tablouri ce pot fi expuse pe pereți. Vor arăta impecabil, ca realizate de o mână de specialist. Secretul? Te lași ghidat de numere și pictezi corespunzător pe spațiile indicate.

Pictează pe numere! Este relaxant!

Picturile pe număr sunt o metodă populară de pictură care a devenit o activitate preferată de mulți oameni, indiferent de vârstă sau nivel de experiență în artă. Acest proces simplu și relaxant implică aplicarea culorilor pe o pânză pre-imprimată cu numere și simboluri corespondențe, ceea ce face ca orice persoană să poată crea o operă de artă într-un mod accesibil și distractiv.

Picturile pe număr au apărut pentru prima dată în anii 1950, în timpul unei perioade de creștere a interesului pentru artă și a nevoii de a face arta mai accesibilă publicului larg. Această tehnică de pictură a devenit rapid populară, fiind prezentată în reviste de specialitate și în emisiuni TV, fiind astăzi una dintre cele mai populare forme de pictură în timpul liber.

Procesul de pictare este destul de simplu și poate fi făcut de oricine. Odată cu achiziționarea unui set de pictură pe număr, primești o pânză cu o imagine pre-imprimată cu contururile numerotate. Fiecare număr corespunde unei culori specifice, iar culorile sunt furnizate sub formă de vopsele acrilice sau uleiuri. Pur și simplu aplici vopseaua în locul indicat și obții un tablou perfect. Afla mai multe de aici.

Cei care încearcă această activitate au plăcerea de a picta pentru că este relaxant. În egală măsură apreciază și rezultatul final și anume tabloul obținut, dar se bucură și de parcurs până la acel moment.

Kituri de picturi pe numere de la pictorulfericit.ro

În oferta de la Pictorul Fericit kiturile de picturi pe numere sunt disponibile la un preț accesibil. Sunt complete, conțin pensule și culori, precum și pânza în sine, cu șasiu inclus. Există și secțiunea picturilor pe numere pentru copii. Aici diferența este că tematica este specifică, iar dimensiunea panzei este adaptată – de 30×40 cm în loc de 40×50 cm.

Diversitatea temelor este de asemenea un avantaj. Dacă ne gândim că unii preferă florile, alții sunt atrași de imagini cu peisaje sau mașini. Pentru fiecare în parte există o altă pictură pe numere dorită. La Pictorul Fericit sunt disponibile astfel de picturi cu păsări, balerine, mașini, peisaje, pentru el, ea, cu flori, îngeri sau cele specifice de sezon. Există de asemenea o categorie special dedicată celor pasionați de artă și care preferă variantele de reproducere după tablouri celebre. Sau cele pentru cupluri ori cele religioase. Cum ar fi să ai acasă un tablou cu temă religioasă și acesta să fie pictat chiar de tine? Dacă te intrigă această experiență, încearcă! Descoperă ofertele la pictorulfericit.ro.

Contact:

Str. Mărășești, 22A Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *