Prima impresie conteaza. Multe fete aleg sa-si indrepte parul cret tocmai pentru ca ele gandesc ca barbatii din jurul lor prefera parul drept, dar este valabila si varianta cealalta, femeile cu parul drept alegand sa-si faca parul lor natural, drept de la natura, sa arate foarte carliontat sau buclat, tocmai pentru ca poate barbatilor li se pare mai romantic, mai senzual.

Oricum, femeile cu unul dintre tipurile de par de mai sus au mai multe variante de a-si „modela” pletele dupa cum vor, fie ca vor sa arate mai wild cu ajutorul unor tehnici ce transforma parul intr-o adevarata tunsoare afro de la mama ei, fie ca vor sa arate mai soft si aleg sa-si indrepte parul pana la varfuri.

Eu cred ca barbatii prefera ambele tipuri de par la femei, insa sunt si specimene care isi aleg partenera doar in functie de tipul de par, prefera cretele sau fetele cu par drept natural. Oricum, exista avantaje si dezavantaje de ambele parti. Fetele cu par cret, ondulat, se plang de faptul ca parul lor este foarte rebel si ca nu sta intr-un anumit fel, pe cand fetele cu parul drept se plang de faptul ca parul lor este tot timpul la fel, ca nu are nicio forma anume si ca s-au saturat de el si de imaginea lor in ansamblu.

Pentru diferitele tipuri de par exista si diferite tipuri de sampoane, balsamuri de par, tratamente capilare, geluri si creme, masti si fixative care ajuta la fixarea coafurilor, la imblanzirea parului, la intarirea lui sau pentru a-l face mai fin si matasos. Unii barbati spun ca atata timp cat exista o oarecare lungime a parului capilar si indiferent daca este drept sau carliontat, conteaza ca exista acolo si ca este frumos, sanatos si bogat, pentru ca ei, barbatii, adora o podoaba capilara frumoasa. 1105-curly-straight-hair

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *