hipster-glasses21Carti

Cititul este atat de enervant acum. Nu mai incerca sa faci o declaratie, nu vei arata mai destept decat esti, vei arata doar ca si cum ai fi capabil sa tii o carte in mana. Si mai presus de toate, nici sa nu te gandesti sa ti le cumepri deja folosite de la anticariate sau ceva dxe genul, asta e doar ceea ce hipsterii fac, iar daca nu vrei sa fii considerat asa, nu mai citi.

Filmele lui Quentin Tarantino, Wes Anderson, Richard Linklater

Din pacate, nu prea mai este loc pentru acesti directori de film si restul lumii. „Before Sunrise”, „Pulp Fiction” si duo-urile cu Owen si Luke Wilson nu mai sunt de mult niste alegeri sigure pentru tine de vizionat.

Muzica acustica

Nici sa nu te gandesti sa inveti sa canti la chitara, dar nici sa nu-ti placa intr-un fel cumva. Orice creaza melancolie, este acustic sau suna ca si cum ar fi din filmele lui Spike Lee este in afara tendintelor. Acele trupe obscure si necunoscute cu baieti in salopete si fete cantand la chitara nu mai sunt demult acceptate pentru a fi descarcate  fara reactii adverse din partea lumii.

Brooklyn

Din nefericire pentru locuitori, pamanturile lor  a devenit un refugiu sigur pentru indivizii proscrisi imbracati in tricouri grafice si de barbati cu barbi care canta la tobe.  Oricum, i-au crescut valoarea. Cu sucuri proaspete si cafenele organice la fiecare colt, orasul Brooklyn este acum mai cunoscut decat Harlem-ul si la fel de scump ca si Manhattan-ul.

Salopetele

Chiar daca vor arata superb pe tine, nu conteaza. Aceste piese vestimentare sunt special pentru barbatii cu barba si cu cizme de lupta sau pentru femeile cu flanele si cu bratari cu tinte.

Cocurile la barbati

Chiar daca ti-ai lasat parul sa creasca inca de cand erai copil mic sau poate ca ai decis ca vrei sa arati ca Jared Leto, orice tip de tunsoare cu plete lungi, sau accesoriile pentru par, se claseaza pe primul loc in topul lucrurilor de evitat daca nu vrei sa arati ca un hipster.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *