Motive pentru care o femeie ar trebui sa stie sa gateasca

In ziua de astazi gatitul este un subiect destul de discutat in randul fetelor. Si aici parerile sunt impartite. Unele sunt de acord sa gateasca iar aletele nici macar nu se gandesc la asa ceva. De ce ar gati daca peste tot este plin de restaurante. Si sa ne mai gandim si putin la barbati, intradevar barbatii adora femeile care gatesc.

De ce o femeie ar trebui sa stie sa gateasca? In primul rand o femeie cand gateste este sexy si naturala. Nu vezi figuri si impresii. Ce sa mai spunem daca e imbracata cu un tricou larg si cu parul prins in coada. De abia atunci este adevarata fata.  Atunci cand pui cu adevart pasiune in ceea ce faci.

Un al motiv ar fi acela ca o femeie care gateste este mult mai apreciata de barbatul ei. A gati nu inseamna a te umili. Si este adevarat trebuie sa avem drepturi egale. Nu doar femeile sa gateasca ci si barbatii. Dar gandeste-te cum te va privi un barbat atunci cand vine obosit de la servici si tu ii vei servi masa? Oare nu iti va aprecia gestul si iti va multumi. Cu siguranta va fi foarte incantat.

Si faptul ca stii sa gatesti arata ca te poti descurca in orice imprejurare. Sa zicem ca se intampla ca amandoi sa ramaneti fara bani. Ce faci daca nu mai ai bani sa mananci in oras? Doar nu stai si mori de foame. Logic ca ai sa pregatesti ceva de mancare. Si nu poti apela tot timpul la parinti. Trebuie sa stii sa te mai descurci in viata si singur.

Nu este important sa stii sa gatesti cele mai sofisticate mancarurui din lume, dar este important sa stii sa gandesti. Este destul de urat sa vezi fetele in ziua de astazi ca nu stiu sa isi faca 2 ochiuri si cartofi prajiti. Daca nu va aruncati dupa gatit, macar invata-ti sa faceti felurile principale de mancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.