woman-naked-back-black-white-2Pentru a te simti mai bine si mai atragatoare pentru cei din jur trebuie in primul rand sa ai grija de tine, de persoana ta, de corpul tau, de mintea ta, pentru ca odata ce tu te simti bine cu tine si increzatoare in sine, atunci vei reflecta asta si celor din jur, si toata lumea va fi fericita.

Ia cina mai mult dezbracata, decat imbracata

Pe langa a face sex, o alta activitate la fel de senzuala si bine-primita este a manca. Mancatul implica toate simturile, pana si auzul in aceasta activitate. De obicei, o cina romantica reprezinta preludiul pentru partida de dragoste  ce va urma. Ne sustine intr-o forma maxima si este vital pentru bunastarea noastra de zi cu zi.

De obicei, luam cina sau alte mese ale zilei imbracati, insa atunci cand suntem doar cu iubitul putem sa apelam si la metoda fara haine pentru a mai schimba atmosfera si pentru a ne simti cat mai bine in pielea noastra, nud. Foloseste-te de maini si degete atunci cand mananci, fara a utiliza alte ustensile si tacamuri speciale pentru asa ceva, astfel te vei simti mai confortabil. De asemenea, fa ca felurile de mancare sa arate special si delicioase, numai bune pentru a fi mancate. Pe langa toate aceste criterii, ar trebui sa iei in considerare si faptul ca mancatul cu cap, cu grija si mai incet iti poate crea adevarate experiente senzuale.

Dormi dezbracata

Mai ales atunci cand este cald afara si tot ce vrei este sa te odihnesti un pic, dar in acelasi timp sa te si racoresti bine poti incerca sa dormi semi-dezbracata sau chiar dezbracata cu totul. Daca iti faci griji ca te va vedea cineva sau iti este rusine de infatisarea ta, este cazul sa treci peste asta pentru ca te afli in confortul propriei locuinte si singura care te va vedea esti chiar tu, si poate doar partenerul de viata, insa te asigur ca nu ii va displacea de loc, ba chiar se gandi sa faca si el acelasi lcuru alaturi de tine, bucurandu-se sau fiind surprins placut de curajul tau.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *