Modalitati prin care sa te simti mai atragatoare(Continuare 2)

Morning sensualityPentru a te simti mai bine cu tine, cu propria persoana, pentru a te simti mai atragatoare  si mai increzatoare in propria forta de seductie, trebuie mai intai sa te simti bine cu tine insuti, ca mai apoi sa reflecti asta si celor din jur. Pentru a te simti mai confortabila in propria piele, in propriul corp, trebuie sa te obisnuiesti cu el si sa  inveti sa-l iubesti.

Masaj

O cale buna de a-ti cunoaste corpul si de a-l iubi este prin beneficierea de mai multe sedinte de masaj. Este de asemenea o metoda buna de a te simti confortabil in pielea ta, te vei simti mai relaxata, mai linistita, mai fericita in pielea ta. Daca nu ai beneficiat niciodata de un masaj profesional, la salon(tocmai pentru ca nu te-ai simtit niciodata bine in pielea ta, daramite sa fii pe jumatate dezbracata in fata unui strain, care pe deasupra te mai si atinge), atunci este cazul sa incepi sa uiti de prejudecati si sa ai mai multa incredere in tine si in cei de la salon, care iti vor garanta numai momente placute si relaxante.

La fel de bine, iti poti pune iubitul sa-ti faca un masaj ca la carte, cu uleiuri si lotiuni aromate, astfel veti avea amandoi parte de momente placute si senzuale, si poate veti trece la chestii mai serioase mai incolo. Oriunde vei alege sa faci acest lucru, terapia prin masaj este o solutie excelenta pentru a te simti cat mai bine cu propria persoana si nimeni nu te va judeca, ba poate chiar vei putea primi complimente.

Probeaza si cumpara-ti lenjerie intima

Ca si un profesionist in ale masajului, un vanzator de lenjerie intima dintr-un butic de profil, va sti exact de cei ai nevoie si iti va oferi cele mai potrivite si sexy modele de lenjerie intima in care te vei simti foarte bine si atragatoare, dar in acelasi timp vei impresiona intr-un mod cat mai senzual partenerul de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.