Modalitati de a-ti construi noi prietenii

Stim cu totii ca in ziua de astazi este foarte greu si poate chiar imposibil sa reusesti sa iti faci noi prieteni mai ales ca cei mai multi dintre noi am fost dezamagiti in acest sens. Ne uitam in jur si observam ca oamenii care ne inconjoara sunt de regula extrem de rai si daca prin aparenta pare ca ne vor binele, in esenta lucrurile nu sunt deloc asa. De fapt, doresc sa spun ca foarte multi dintre noi considera ca prietenia nu exista si nu credem in prieteni.

Sigur ca adolescentii isi fac prieteni cu diferite scopuri si incearca sa obtina de cele  mai multe ori ceva de la acea persoana pe care o vor drept prieten. Ei bine, acesta este de regula, motivul pentru care cei mai multi tineri se dovedesc a fi acei prieteni falsi.

De regula, tinerii au diferite modalitati prin care isi pot face prieteni. Fie ca prietenii sunt din timpul scolii, a liceului sau a facultatii sau daca prietenii sunt dobanditi in urma unor conversatii pe site-urile de socializare, exista o multitudine de modalitati prin care putem sa ne facem prieteni.

In primul rand, daca vrei sa ai noi prieteni trebuie sa te gandesti care este scopul pentru care iti doresti atat de mult sa ai noi prieteni. De exemplu, daca ti se pare ca vrie sa cunosti o persoana care este foarte populara in randul colegilor, ar trebui mai bine sa iti vezi de treaba ta. Cauta sa ai prieteni despre care stii ca iti vor fi aproape intreaga viata.

De exemplu, poti sa te implici in diferite activitati extrascolare. Daca vrei sa iti faci prieteni, nu sta acasa dupa scoala si doar pe internet. Implica-te in activitati extra-scolare, mergi la diverse activitati pentru tineri si vei avea ocazia sa intalnesti fete si baieti cu aceleasi pasiuni. Daca te pricepi la un sport anume, atunci deja ai mari sanse sa intalnesti tineri cu aceleasi pasiuni.

Astfel, vei reusi sa iti faci prieteni de calitate cu care iti vei putea desfasura tot felul de activitati placute pentru tine, si de ce nu, sa iti ramana prieteni o viata intreaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.