Exista o mare parte a femeilor care sunt efectiv disperate dupa curatenie. Si poate ca „disperate” este un cuvant ales destul de dur si nu ar trebui sa il folosesc insa exista multe femei care tin foarte mult la curatenia din domiciliu.

Indiferent ce vom face observam ca praful tot exista peste totsi dezordine tot se face. Este normal sa se intample asa mai ales ca sunt din ce in ce mai multe masini care circula iar depunerea ede praf este absolut explicabila.

Dorim sa ne mentinem curatenia in casa si sa fie tot timpul toate lucrurile aranjate in ordine. Pe langa curatenia de la sfarsitul saptamanii trebuie sa facem anumite lucruri care vor pastra ordine. Iata care sunt acestea:

Cand te trezesti dimineata, fie te trezesti prea tarziu sau nu mai ai timp suficient sa te imbraci daltminteri sa iti mai faci patul. Te gandesti ca il vei face cand te intorci insa atunci te vei putea confrunta cu o dezordine si mai mare. Tocmai din acest motiv ar trebui sa iti faci patul in fiecare dimineata inainte sa iti incepui activitatile zilnice. Astfel, va trebui sa lasi in casa exact asa cum ti-ai dori sa fie atunci cand te intorci de la serviciu.

Dupa ce te dezbraci de anumite haine nui ezita sa le pui in cosul cu rufe murdare. Exista multe persoane care lasa hainele murdare aruncate prin casa si de aceea este dezordine. Pune hainele chiar si asa murdare cum sunt impaturite. Astfel vei fi scutita de a mai strange haine murdare din casa.

In cazul in care obisnuiesti sa bei cafeaua pe o masa pe care se gasesc foarte multe lucruri, ar trebui sa iti amenajezi un altul. De fiecare data cand ne servim cafeaua avem tendinta de a lasa mai multe lucruri pe masa care nu vor face decat sa ne ingreuneze treaba atunci cand avem de facut curat. Amenajeaza-ti o masuta special pentru cafea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *