McFaddensDaca vei ajunge vreodata pe taram american, nu incape indoiala ca ar trebui sa vizitezi orasul care nu doarme niciodata. New York-ul este orasul care ar trebui sa fie in topul listei tale. Daca vrei sa te bucuri cu adevarat de ce are de oferit acest oras ar trebui sa stai cel putin doua saptamani. Chiar si asa nu vei face decat sa vezi varful icebergului, intrucat orasul este atat de diversificat si interactiv si vei gasi tot timpul ceva nou de facut.

Whiskey Trader

Acest local este localizat in Midtown pe West 55th  Street. Cand intri in bar cobori pe o serie de scari, lucru ce iti da impresia ca te afli intr-un loc destul de familiar cu cramele de acasa. E un fel de bar in care cu siguranta nu te duci sa servesti o bautura fina, aici nu conteaza calitatea ci cantitatea. Daca doresti sa te ametesti bine inainte de o petrecere, acesta este locul potrivit pentru tine. Nu e de mirare faptul ca de obicei vizitatorii acestui bar sunt de obicei mai in varsta.

McFadden’s

Un at local localizat in Midtown dar pe 800 2nd Ave este McFaddens’s. Acesta este echivalentul unui bar de colegiu plasat pe Wall Street. majoritatea celor care vin aici sunt studenti de vara sau tineri care participa la internship-uri. Localul este plin de tineri care poarta costum si vei auzi Avicii cantand mai mereu. Zilele cele mai potrivite pentru o vizita si o noapte de distractie ar fi joi, vineri si sambata. Daca ar fi sa alegem o bautura preferata a acestui pub, am alege cu siguranta vodka aromata cu merisoare dar si whikey-ul este o alegere buna. Povestea spune ca majoritatea tinerilor din club ies ametiti si se dau la femei mai in varsta, specificand in moduri repetate ca sunt bacheri.

Blogger: Cezara I.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *