invitatie de nunta

Invitatia de nunta marcheaza primul contact al celor pe care ii doresti sa fie prezenti la marele eveniment cu ideea ta de nunta. Din acest motiv, trebuie sa pui un mare accent pe aspectul sau si pe ceea ce prezinta ea.

Nu neaga nimeni faptul ca in timpul organizarii pentru nunta este un adevarat haos si ca este destul de complicat sa iti mai concentrezi energia si pe alte elemente mai minore, insa e important de stiut ca invitatiile, desi nu sunt cele mai costisitoare, nu fac parte din categorila lucrurilor minore. Ele sunt cele care pot avea un rol considerabil in decizia unui invitat de a participa la marele tau eveniment.

Probabil ai incertitudini legate de aspectele care sunt atat de esentiale si care fac diferenta atunci cand trebuie sa alegi invitatiile de nunta care sa va reprezinte ca si cuplu. Asadar, iti voi oferi suficiente informatii si detalii pretioase care sa te ajute cat mai mult in a face aceasta alegere.

Stilul

Inainte de a fi create invitatiile, trebuie puse la punct toate amanuntele privind locatia si tematica evenimentului. Aspectul pe care il va avea invitatia trebuie sa asigure o armonie cu toate aceste date, chiar sa sugereze intr-o maniera discreta si invitatilor cum sa se pregateasca – clasic, elegant, casual, relaxat sau glam.

Exista numeroase concepte moderne care sa dicteze un anumit stil de nunta, fie de inspiratie vintage, traditionala, rustica, venetiana, cu personaje de basm sau intr-un fel pur original. Invitatiile pot fi accesorizate cu diverse detalii care sa indice foarte clar care este tematica sau materiale la fel de expresive in acest sens.

Cromatica

Nunta reprezinta un eveniment unic care se invarte doar in jurul celor doi miri care vor sa isi uneasca destinele. Din acest motiv, este recomandat sa se aleaga si culorile reprezentative pentru voi doi, mai exact cea care va este favorita sau care este caracteristica pentru povestea voastra.

Daca doriti sa va orientati catre un anumit concept sau sa ilustrati ceva anume, iti pot oferi un scurt ghid al semnificatiei acestora.

  • Negru marcheaza stilul cel mai modern la perioada actuala, un stil care nu prea a fost valorificat pentru invitatiile de nunta si care astazi a dobandit o importanta deosebita;
  • Violetul este cel care face trimitere spre un aer regal si cu tendinte sofisticate, dar totodata care pastreaza un tipar clasic;
  • Grena si bleumarinul sunt culorile cele mai indicate atunci cand cadrul impune un stil formal;
  • Culorile pastelate surprind o doza substantiala de energie si dinamism, sunt preferate, de regula, de cei mai tineri.

Forma

Forma si structura invitatiei are impactul cel mai mare asupra design-ului pe care il poate prezenta o invitatie. De-a lungul timpului, au fost preferate cele in forma traditional dreptunghiulara, insa actualmente te poti orienta catre alegeri mai interesante, precum forme ovale sau cu diverse detalii realizate din flori, stelute, inimi ori alte simboluri aplicate la extremitatile invitatiei. Te poti orienta dupa invitatii de nunta ieftine Cluj 2018.

Textul

In mod normal, invitatii fac parte din diverse categorii de persoane si de aceea un text scris clar, precis si lizibil este absolut necesar. Dimensiunile trebuie sa fie cat mai mari si ca intregul continut sa fie cuprins intr-un numar cat mai mic de cuvinte pentru a nu avea un aspect aglomerat si pentru a nu plictisi cititorul.

 

Este foarte importanta inspiratia si simtul estetic atunci cand esti responsabil cu organizarea unei nunti pentru ca sunt numeroase idei care trebuie stabilite cat mai oportun in scopul redarii unui aspect cat mai atractiv si estetic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *