rent a car

Perioada sarbatorilor de iarna este una dintre cele mai aglomerate din intregul an. La scurt timp dupa sarbatorile pe rit clasic incep si sarbatorile celor pe rit vechi, deci perioada aglomerata se prelungeste cu mult mai mult. Daca te-ai decis ca in aceasta perioada sa inchiriezi o masina, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte ca oricand.

De ce sa apelezi la „Rent a Car”

Poate ca te vei gandi de ce sa inchiriezi, mai ales cand in perioada sarbatorilor cheltuielile sunt si ele mari. Ei bine, avantajele acestei metode sunt in masura sa demonstreze ca nici masina personala nu este la fel de avantajoasa. Conteaza destinatia aleasa atunci cand se fac alegerile cu privire la ce model de masina se inchiriaza. Daca doresti sa parasesti localitatea, sa mergi la munte spre exemplu, trebuie sa faci ceva cheltuieli si investitii, pentru a dota autoturismul cu anvelope de iarna si alte accesorii necesare corespunzatoare sezonului.

Trebuie sa ai asigurarea, taxele platite. Daca e  sa faci o comparatie, atunci este mai scump sa iti pregatesti masina de plecare decat sa o inchiriezi, cand firma respectiva iti ofera tot ce ai nevoie. Si nici nu  mai ai batai de cap, stres si timp investit pentru a indeplini tot felul de sarcini impuse de calatoria vizata.

„Rent a Car” cu extra intrebari

Un prim exemplu al intrebarile pe care sa le adresezi agentiei de unde inchiriezi masina se refera la tarife. Tine cont ca daca optezi pentru inchirierea la final de an, intri sub incidenta unor noi tarife la scurt timp. Spre exemplu, cauti rent a car in Focsani ieftin 2018 dar un tarif se aplica pentru finele anului acesta si un alt tarif, posibil, este pentru zilele noului an. Deci timpul ales pentru inchiriere iti poate da batai de cap; trebuie sa specifici clar care este ziua de primire si care este ziua de predare a masinii dorite.

Ca tot aminteam de oferte ieftine, trebuie mentionat ca a cauta un tarif mai ieftin nu iti asigura de fiecare data si ceea ce ai nevoie de fapt. Trebuie neaparat sa se cerceteze ce ofera  acel plan tarifar. Spre exemplu, se prea poate sa ai nevoie de un scaun auto pentru copil sau de GPS, de suport pentru  bagaje mari etc. De regula, acestea se platesc ca si dotari extra.

Nu in cele din urma, cand vine vorba de tipul de masina ales, ar fi de preferat ca agentia de la care inchiriezi sa puna la dispozitie numeroase optiuni. Asta asigura ca alegerea nu este conditionata de nimic, ba chiar se preteaza foarte bine in cazul fiecaruia. Daca mergi la munte, alegerea masinii difera fata de transportul in oras sau dintr-o localitate urbana in alta.

Daca alegi spre exemplu Car Digi, aici ai preturi de 13 euro per zi pentru Chevrolet Spark si pana la 33 de euro per zi, insa pentru un Duster. Capacitatea masinii si alte caracteristici sunt lucruri, de asemenea, de avut in evidenta.

Suport, asistenta si consiliere

Atunci cand vei colabora cu o agentie specializata pe acest domeniu, iti vei dori sa ai parte de o informare completa si de intelegere. Ideea de a alege in functie de recomandari se aplica si aici foarte bine. Prefera sa cauti informatii si online, avand in vedere tendintele in materie de servicii, respectiv faptul ca acest mediu este atat de ofertant, vast si aduce un plus de usurinta in ce priveste modul in care se face o rezervare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *