Intamplare interesanta in vacanta. Trebuie sa o citesti!

Vacantele ar trebui sa fie cat mai interesante si mai frumoase, insa nu intotdeauna avem posibilitatea de a face acest lucru si de aranja toate lucrurile astfel incat acest lucru sa se intample.

TravelMajoritatea persoanelor abia asteapta sa plece intr-o calatorie indelungata si inderpartata. E lucrul de care ai nevoie de cele mai multe ori. Cateva zile sau chiar saptamani in care sa te relaxezi si sa incerci sa te bucuri de viata. Sa uiti pur si simplu de momentele stresante si de zilele in care nu mai avea timp nici macar pentru tine insuti din cauza serviciului sau a diverselor activitati pe care le intretineai.

Acelasi gand l-a avut si Erin Langworthy, o tanara de 22 de ani care a decis sa mearga in Zimbabwe pentru a vizita faimoasa cascada Victoria. Cascada Victoria este una din cele mai spectaculoase cascade la nivel global si daca vei ajunge vreodata acolo proabil ca vei fi impresionat si marcat de ce vei vedea. Pentru a simti ca face un lucru iesit din comun, tanara a decis sa faca bugee jumping. Turistii pot alege sa practice acest sport extrem sarind de pe podul Vitoria Falls. Entuziasmata, Erin Langworthy s-a pozitionat pe marginea podului si a sarit. In timpul saltului franghia elastica a cedat si aceasta a ajuns sa cada mai bine de 100 de metri in gol in apa de jos. Ca si cum nu ar fi fost destul de rau, apa raului Zambesi este infestata cu crocodili. Tanara a fost inghitita de ape si timp de 40 de minute aceasta a fost in apele raului. Aceasta s-a agatat de o piatra si a fost salvata de o persoana din cadrul companiei de bungee jumping.

Dupa ce a fost recuperata, au mai trecut ore intregi pana cand aceasta a fost dusa la clinica din Victoria Falls in Zimbabwe. Desi aceasta a avut plamanii aproape distrusi de apa inghitita si corpul sau era plin de vanatai si zgarieturi Erin nu a suferit rani majore si a revenit pe picioare la doua saptamani de la incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.