Este oare important sa te baezezi pe familie la orice ora? Normal daca nu te poti baza pe familie atunci pe cine te poti baza. In viata te vei confrunta cu diverse probleme, griji, si cine te poate intelege mai bine decat familia ta.

In ziua de azi multi se indeparteaza de familie si raman singuri. Este un lucru atat de trist. Indiferent ce varsta ai, important este sa iti ai parintii aproape.

Mama si tata sunt cei mai buni sfatuitori ,ei te pot ajuta in toate problemele si te pot sprijini atat moral ca si material atat cat isi permit. De ce sa nu mergi sa te plangi la parinti cand nu iti merge tocmai bine si sa apelezi la straini… Strainilor nu le pasa pur fi simplu…

Parintii sunt singurii care isi fac griji pentru ceea ce te framata, ei nu dorm noptile gandindu-se la problemele tale. Multe persoane nu isi pretuiesc parintii cat sunt in viata, doar dupa ce i pierd realizeaza cat au pierdut.

Parintii nu pot fi inlocuiti cu nimeni, pur si simplu sunt unici.. ei ti-au dat viata te-au educat si te-au crescut cum au stiut mai bine. Indiferent cum sunt ei batrani, umili,  cu unele conceptii invechite, cu unele sfaturi prea exagerate, dar mereu iubitori, protectori si devotati ei sunt parintii nostri.

Este bine sa avem mereu indrumatori in viata care sa ne iubeasca si sa ne ajute cand avem nevoie.  Viata fara parinti este trista… Multi care nu mai au parinti o spun .

Este important daca aveti cunostinte sau prieteni care s-au indepartat de parinti sa incercati sa ii aduceti pe drumul bun cu cele mai utile sfaturi.

Parintii sunt mai mult decat o legatura de sange, trebuie sa ii iubesti si sa ii pretuiesti pana in ultima clipa a vietii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *