Cu totii am fost la un moment dat in viata pusi in situatia de a lua o decizie dificila. Pur si simplu nu stiam cum, petreceam ore in sir gandindu-ne la o solutie, contemplam toate optiunile si categoriseam toate emotiile pe care le determina decizia respectiva. Intrebarea este cum poti fi sigur de faptul ca ai luat cea mai buna decizie?

Adevarul este ca nu exista o modalitate buna sau rea de a decide si in ciuda incercarilor de a prevedea rezultatele, exista atat de multe variabile in viata incat este aproape imposibil sa stii ce se va intampla. Singurul lucru de facut este sa ai incredere in propriile instincte, sa faci ceea ce crezi ca este bine. Pare simplu, insa luarea unei decizii poate fi un proces destul de complicat. Cum poti face totul mai usor? Ai nevoie de timp si de rabdare.

A avea rabdare poate fi de asemenea foarte dificil. Vrem sa credem ca detinem controlul, ca avem toate raspunsurile, ca suntem puternici, insa cand suntem depasiti de stres ne simtim foarte slabi. Daca vrem insa sa trecem peste acest episod, trebuie sa avem rabdare, trebuie sa intelegem impactul pe care il va avea decizia pe care o luam si urmarile ei posibile. Trebuie timp pentru ca totul sa fie inteles cum trebuie, pentru a ajunge in acel punct in care ne simtim increzatori de faptul ca alegerea facuta este cea buna.

Calea corecta de urmat nu este intotdeauna bine definita. De aceea uneori trebuie sa ne oprim cateva momente, sa punem totul pe pauza si sa reflectam la ceea ce este de facut inainte de a pasi inainte. Rabdarea poate ca e cea mai dificila parte a acestui proces, insa este cheia pentru a lua mai usor decizii dificile in viata. Nu trebuie sa renuntam, pentru ca in cele din urma vom gasi puterea de a face acea alegere potrivita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *