SongzaSe pare ca servicile de music streaming au capatat un interes destul de ridicat in utlima vreme. Aparent atat Amazon cat si Apple au inceput sa pune accent pe acest aspect. Acum insa este randul celor de la Google sa se arunce in acest domeniu. Google are de gand sa achizitioneze serviciul de music streaming numit Songza. Cu siguranta ca ai auzit de Songza pana acum. Daca nu, iti spunem ca Songza este un sistem de music streaming online care iti ofera posibilitatea de a iti crea propriile playlisturi in functie de starea ta de sprit in functie de acitivtatea tau sau chiar in functie de locatia in care te afli.

Pe langa acest lucru, Songza iti creeaza playlisturi persoanlizate in functie de prima melodie aleasa. In acest scop, acestea recurgeau la ajutorul unor oameni care sa aleaga ce melodii s-a potrivi unui anumit utilizator ce melodii sa populeze playlistul celor care au ales o anumita melodie

Serviciul de music streaming al celor de la Google are inclusa deja o optiune radio si capacitatea de a realiza un playlist in fuctie de utilizator. Marea diferenta este ca Google se bazeaza pe un sistem automat care analizeaza starea de spirit a utilizatorului si melodiile in sine pentru a genera un playlist automat.

Ideea este una destul de buna, avand in vedere ca atat Songza cat si Pandora, ba chiar si Beats folosesc persoane reale in realizarea acestor playlisturi. Sistemul este abia la inceput si odata cu integrarea modulelor din Songza in Google Play Music probabil ca vom avea parte de un serviciu de streaming foarte reusit. E posbili sa vedem o astfel de varianta integrata si in Youtube. Si avand in vedere cat de mult au dezvoltat sistemul Google Now, e posibil sa vedem integrare Sonza si in acesta, in cel mai scurt timp posibil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *