Game of Thrones – serial piratat

Jon Snow
Jon Snow

Game of Thrones a devenit cel mai piratat serial din istoria serialelor online. Acest titlu era detinut de serial si anul trecut dar anul acesta cifrele au depasit cu mult numerele atinse anul trecut.

TorrentFreak a anunat recent ca ultimul episod in sezonul 4 Game of Thrones a devenit cel mai piratat episod din istorie.

Primul episod din seria 4 numit „First of the name” a inregistrat mai bine de 200 000 de descarcari in primele ore de cand a fost facut disponibil pe internet. Incadrandu-se in acelasi tipar, utimul episod al seriei 3 numit „The Red Wedding” a fost descarcat de mai bine de 5.9 milioane de ori.

In cazul ultimului episod din cadrul serialului de succes, „The Children”, acesta a ajuns la peste 250 000 de descarcari in primele ore de la aparitia acestuia pe site-urile de torrent. Mai exact 254 114 utilizatori au descarcat serialul si il puneau la dispozitia altor utilizatori. Avand in vedere ca era HD este una in crestere, aproximat jumatate din aceste descarcari au fost realizate la rezolutii HD. 108 539 de utilizatori au descarcat ultimul episod in format 720p si aproximativ 24 000 de utilizatori au ales sa descarce ilegal versiunea 1080p.

Episodul a fost descarcat de mai bine de 1.5 milioane de ori la aproximativ 12 ore de cand a fost facut disponibil pe internet. Conform celor de la TorrentFreak s-au transferat mai bine de  2000 de Terabiti in jumatate de zi.  Avand in vedere aceasta cifra, se asteapta ca episodul sa ajunga la un total de 7.5 milioane de descarcari pe parcursul urmatoarelor saptamani. Astfel ultimul episod in Game of Thrones ar deveni cel mai descarcat episod al anului si din istoria serialului.

 Conform unui raport realizat de catre cei de la Irdeto report acestia Brazilia si Franta se afla printre tarile in topul descarcarilor ilegale Game of Thrones. Desi serialul este disponibil in mod oficial in USA, UK si Australia, descarcarile ilegale sunt preferate si in aceste tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *