Titanic
Titanic

Sunt multe filme bune si sunt foarte multe filme care se vor a fi bune si se spune ca sunt asa dar nu fac decat sa lase un gust amar in urma. Acest lucru nu se intampla doar pentru cei ce vizualizeaza aceste filme dar si pentru cei care le realizeaza. De cele mai multe ori costurile de productie pentru filmele bune ajung sa depaseasca bugetul de 200 de milioane de dolari. Asadar in istorie s-au inregistrat mai multe filme care au depasit aceasta cifra si au fost marcate ca fiind cele mai scumpe filme produse vreodata.

3. Spider Man 3 (286 milioane $)

Spider Man 3 a fost lansat in anul 2007 si dus la sfarsit povestea din seria Spider Man. Directorul a fost Sam Riami. Desi filmul a fost primit cu critici mixte din partea lumii cinematografiei acesta a fost un adevarat succes comercial. John Dykstra a fost directorul vizual in Spider Man 2 dar a renuntat si a fost inlocuit de Scott Stokdyk care a venit cu o serie de noi idei. Este considerat ca fiind al treilea film din istorie ca pret de productie.

2. Titanic (286 milioane $)

Unul din cele mai bune filme din toate timpurile, Titanic l-a avut drept director pe James Cameron . Filmul in avea in rol principal pe Leonardo DiCaprio si pe Kate Winslet in povestea de dragoste tragica din anul 1912. Daca am fi sa ajustam preturile pentru ziua de astazi acesta ar fi de 286 de milioane de dolari. Dupa ce filmul a fost refacut in 3D acesta a inregistrat castiguri totale de 2.18 miliarde de dolari.

1. Pirates of the Caribbean – At World’s End (332 milione $)

Acesta este cel mai scum film realizat din istoria box-office-ului. Desi filmul a costat mai bine de 332 de milioane de dolari. Chiar si asa acesta a inregistrat castiguri de 1 miliard de dolari si fost foarte bine privit in lumea cinefililor. Filmul a fost lansat in anul 2007 si a concluzionat trilogia Piratilor din Caraibe.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *