cursuri-antreprenoriIncercarea ta de a deveni antreprenor este una de admirat, curajoasa si poate putin nebuneasca. Rezultatele sunt de nepretuit iar esecurile sunt devastatoare. Pui atat de multa pasiune intr-o idee si sacrifici orice ca sa iti reuseasca.

Si tocmai pentru ca nu mai vezi nimic altceva in jur cand vine vorba de ducerea ei la bun sfarsit, pierzi din vedere lucrurile care ti se intampla tie si calatoriei tale antreprenoriale. Exista cateva lucruri pe care le-ai experimentat sau pe care le vei experimenta cand vine vorba de drumul tau pentru a fi un bun antreprenor.

Vei renunta la ideile tale

Nu te lasa prostit intru a crede ca intotdeauna vei ramane determinat si persistent cand vine vorba despre a face numai ceea ce iti doresti si in a-ti crea un imperiu al tau. Vor exista momente cand respingerea unor idei ale tale te va descuraja. Vor exista momente cand din cauza ca nimic nu se intampla asa cum vrei in prezent, vei crede ca ideile si planurile tale nu vor functiona niciodata.

Vor fi multe suisuri si coborasuri, si vor fi mereu momente cand vei vrea sa renunti la tot ceea ce ai cladit pana acum. Asta nu inseamna ca va trebui sa renunti la visele tale pentru totdeauna, poate insemna doar ca ai nevoie de o scurta pauza pentru ca ai avut parte de o gramada de lovituri si vei avea nevoie de recuperare.

Vei fi respins

Vei avea nevoie de ceva timp pentru a te obisnui cu ideea, insa daca vei vrea sa devii un antreprenor, respingerea este un lucru pe care va trebui sa-l intampini cu bratele deschise intotdeauna, sau cel putin sa-l accepti in viata. Ideile, planurile, viziunile si incercarile de a face ca visele tale sa devina realitate vor fi mereu respinse de oameni in fiecare zi.

Prieteni, familie, straini, investitori si bancheri iti vor spune ca ideile tale sunt nebunesti si ca nu vor prinde la un moment dat. Ba chiar unii iti vor spune ca nu-ti vor sustine ideea nici in ruptul capului. Respingerea, refuzul, va avea loc la un moment dat , asa ca ar fi bine sa te obisnuiesti cu ideea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *