Oamenii fericiti sunt cei care stiu ca orice clipa conteaza, cei care isi doresc sa traiasca din plin si vad partea plina a paharului. Sunt cei care se pastreaza optimisti, cei care isi cauta calea spre zambet oricum si oriunde. Dar daca ai face din asta un obicei?

Din fericire un obicei poate deveni un tel in viata. Caci nu suntem fericiti pentru ca nu ne dam seama ca nu suntem nefericiti. Egoisti si mereu cu dorinta de mai mult si mai bine nu strica sa ne impunem sa vedem lucrurile intr-o alta lumina. Desi nu este o regula a ceea ce trebuie sa faci nu uita de lucrurile mici care fac o mare diferenta:

  • Zambeste; mai mult si mai multora. Zambeste pentru ca nu te costa nimic, zambeste pentru ca asta te va face sa te simti mai bine. Stiai ca pentru a zambi iti vei incorda 17 muschi? Fata de cazul in care te vei incrunta cand peste 40 de muschi se incordeaza merita fara doar si poate sa zambesti mai des.
  • Invata sa spui nu si da cand trebuie. Filmul „Yes man” este cel mai bun exemplu cand a invata sa accepti provocarile te va face sa fii mai bogat in experiente si sa nu iti refuzi aventuri ce te fac OM. Insa in egala masura conteaza si sa spui nu cand trebuie, oferindu-ti sansa de a indrepta atentia catre tine, de a fi egoist insa cu un scop clar.
  • Traiesc momentul. Fiecare zi este un bun moment pentru a te simti bine. Nu stii maine ce si cum va fi, nu stii ce se va intampla mai departe si trebuie sa te bucuri de ceea ce te inconjoara cu intensitate.

Poate ca unii vor spune ca sunt lucruri banale. Cand insa viata te va purta pe astfel de cai iti vei da seama cat de mult conteaza, asa, in simplitatea lor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *