Exista tot mai multe magazine, depozite si servicii specializate in tot ceea ce avem nevoie pentru nevoile noastre de zi cu zi. Printre aceste magazine si companii ce ne imbunatatesc si ne ajuta in traiul de zi cu zi sunt si furnizorii de echipamente electrice, care ofera servicii diverse pentru diferite companii, dar si persoane fizice.

Serviciile care sunt oferite de distribuitorii de profil, de electronice, se ocupa de la comercializarea, distributia echipamentelor electrice, pana la servicii de realizare automatizari industriale.

De obicei, printre produsele si echipamentele comercializate de catre un furnizor de profil se afla si aparatele de putere, comanda si semnalizare, cabluri si conductori, aparate pentru instalatii electrice interioare, dulapuri, cofrete si sisteme de distributie, corpuri si surse de iluminat, ustensile electrice profesionale, aparate de masura si scule aferente, organe de ansablare, echipamente pentru medii speciale, generatoare electrice, UPS-uri, stablizatoare, motoare electrice, betoniere hidrofoare, pompe, dar si tuburi, canale, copx din PVC si metal.

Printre distribuitorii de echipamente electrice si electronice se numara si Hensel, Omron, Philips, Bosch, Romcab, Ergom, Klauke, SpotVision, Bachmann. In categoria echipamentelor electrice intra si istalatii de distributie, comanda si semnalizare, tablouri de distributie si comanda, actionari de motoare electrice in curent alternativ si curent continuu, instalatii pentru imbunatatirea factoruui de putere, instalatii de iluminat interior-exterior, dar si instalatii de paratraznet si prize de impamantare.

Pe langa instalatiile electrice, o companie ce se ocupa cu ehipamentele electrice ofera si alte servicii, cum ar fi: inlocuiri de PLC-software in cazul pierederii de programe pe instalatii/masini automate, proiectare/executie dulapuri electrice pe proiecte d modernizare masini/instalatii, prelare proiecte noi de modernizare pe instalatii depasite tehnic pentru reducerea consumului, preluare proiecte de modernizare de masini si utilaje de orice fel: calibratoare cuptoare, cuptoare electrice sau pe gaz, autoclav pe abur, roboti din industria geamului, instalatii de transport la joasa presiune, ridicarea nivelului de calitativ al produselor, reducerea costurilor, proiecte de management automat al instalatiior/masinilor, dar si service permanent pe lucrarile executate. WLxmpuLlW4cKn2LB

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *