Dureri care pot duce la ceva mai grav

dureri-de-capNu poti lasa orice durere, alergie sau junghi sa te ingrijoreze in asa mare masura incat sa treci pe la spital sau sa suni la urgente, insa nu este nici bine sa eviti a te ingriji de tine atunci cand simti ca aceste dureri au intrect masura si le resimti foarte des.

Exista dureri care pot aparea dintr-o data, pe loc, si care pot fi acompaniate de senzatii de greata sau de febra sau pot persista in asa mare masura incat sa te ingrijorezi foarte tare atunci cand isi fac simtita prezenta.

Durere ascutita intre omoplati

Daca simti o asemenea durere la nivelul omoplatilor, este posibil sa semnaleze un infarct serios. Majoritatea oamenilor care fac infarct nu semnaleaza  obisnuitele dureri in piept, presiune in capul pieptului, insa infarctul poate fi tradat de alte semnale de alarma. Durerea la nivelul omoplatilor este de obicei prezenta in cazul femeilor, la fel ca si durerea de falci, difiultatile de respiratie si greata. Daca ai asemenea simptome, de obicei mai multe dintre ele, atunci ai nevoie de ingrijire urgenta.

Dureri fulgeratoare de cap

Atunci cand semnalezi asemenea tipuri de dureri este posibil sa depistezi de fapt ca ai un anevrism, care este o zona ca un balon situata intr-o artera. Multi dintre noi au simtit dureri de cap mai slabe sau mai moderate, de obicei acestea fiind temperate de o medicamentatie corecta.

Insa, daca ai cele mai rele dureri de cap din viata ta, si pe deasupra nici nu te lasa deloc, ar fi bine sasuni la 911. De asemenea, este bine sa-i astepti pe cei de la salvare, si sa nu conduci singur pana la spital. Cum iti dai seama ca nu e o simpla migrena? In cazul unei migrene, simti o stare de greata, esti sensibil la lumina si sunet si este un proces mai degraba treptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.