singura1Pot exista motive foarte ciudate pentru care esti singura sau pentru care nu ai un partener stabil. Comportamentul tau in dormitor poate fi de vina, dar nu in felul la care te gandesti tu. Asta este doar unul dintre multele motive pentru care inca nu ti-ai gasit o jumatate care sa te completeze in toate.

Te-ai saturat sa te trezesti tot singura in fiecare dimineata? Stiai ca insusi programul tau de somn iti poate determina statutul de persoana singura? Pasarile de noapte sunt mai expuse singuratatii sau unei relatii de scurta durata, decat cei care merg la somn mai devreme. Au fost facute cercetari, studii,din care a reiesit faptul ca cei care stau pana tarziu treji nu sunt intr-o relatie si tocmai cei care merg la somn mai devreme si se odihnesc corespunzator au parte de partneri stabili si de relatii frumoase. Ciudat lucru!

Binenteles, acum nu trebuie sa faci si tu intocmai pentru a-ti schimba statusul cand vine voba de relatii, pentru a-ti gasi un partener decent. Asta te poate face cel putin mai nervoasa si irascibila in timpul zilei, ceea ce nu este atractiv deloc.Care-i treaba de fapt? Studiile au definit ca „singure” acele persoane care nu au avut niciodata un partener sau care au avut relatii mai scurte de doua luni de zile, asadar o gramada de oameni „singuri” probabil si-au intalnit sufletele pereche deja.

De asemenea, cercetatorii au dezvaluit faptul ca a fi o persoana matinala nu te face neaparat si norocos in dragoste; poate fi pur si simplu vorba despre personalitatea ta sau altceva. Pot paria ca mai sunt cateva lucruri care ar putea explica de ce persoanele cuplate nu sunt niste pasari de noapte. Oamenii prinsi intr-o relatie probabil ca au diferite perioade din zi in care isi cunosc partenerii mai indeaproape.

E si normal sa nu mai petreci ca un turbat intr-o sambata noaptea, atunci cand te afli intr-o relatie serioasa, sau daca o faci, nu esti singur acolo, ci impreuna cu iubita ta.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *