457c-hotel-aydinbey-gold-dreams-5Una din cele mai intalnite modalitati prin care poti pleca in concediu imediat o reprezinta metoda oferita de agentiile de turism sub numele de rezervare Last Minute. Ce inseamna Last Minute, care ii sunt avantajele si dezavantajele? Aflam in randurile ce urmeaza.

Ofertele Last Minute sunt cele pe care le gasesti destul de rar si in anumite perioade si locatii. Mai exact, ce inseamna asta? Inseamna ca ocazional apar persoane care renunta la pachetele turistice alese cu doar cateva zile inainte de a pleca. Motivele sunt diverse insa nu asta e treaba noastra.

Care sunt avantajele unei rezervari de pachet turistic Last Minute?

In primul rand, persoana care alege un astfel de pachet, plateste mai putin. Acesta cred ca este cel mai mare avantaj al unei rezervari Last Minute. Pretul pentru un pachet care costa in varianta de Early Booking 400 de E, poate ajungle pana la 290 E in regim de early booking.

Urmatorul mare avantaj il reprezinta faptul ca functioneaza pe principiu inversa fata de cum ar functiona rezervarile obisnuite insa pe ultima suta de metri. Daca pur si simplu ti se iveste o oportunitate, ai mai mult timp liber si doresti sa pleci in concediu, in loc sa platesti mai mult pentru faptul ca rezervi la urma, platesti mai putin daca gasesti o oferta Early Booking.

Care sunt dezavantajele unei rezervari de pachet turistic Last Minute?

Bineinteles ca odata cu avantajele unei rezervari de pachet turistic Last Minute, este imposibil sa nu fie si dezavantaje. Unul din cele mai importante este acela ca esti restrans in ce tine de locatie.

Nu poti merge in ce locatie doresti daca vrei o oferta Last Minute ci poti merge doar in locatiile in care se ivesc oportunitati.

In rest, cred ca nu mai exista nici un dezavantaj serios pentru ca serviciile sunt la fel de bune. Mai mult, daca esti iubitor de aventura si/sau o persoana mai dintr-o bucata (in sensul bun al cuvantului), categoric vei fi tentat sa mergi intr-o locatie aleasa asa, in ultimul moment. Uneori, surprizele care ni le face singuri sunt poate cele mai placute.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *