Cum sa iti incarci telefonul in New York

Cu siguranta ca ai fost in situatia in care ai ramas fara baterie la telefonul mobil si nu ai avut posibilitatea de a il folosi in momente cheie sau in cazul unor urgente. In prezent sunt numeroase invoatii in privinta modalitatilor in care iti poti incarca propriul telefon mobil. Il poti incarca in mod clasic folosind incarcatorul telefonului, il poti incarca in mod wireless prin intermediul unui sistem de incarcare fara fir sau prin folosirea energie solare. Ultima idee a fost implementata pe strazile din New York. In momentul in care te vei gasi in imposibilitatea de a folosi telefonul mobil, in marele oras american, iti vei putea incarca telefonul la o statie de incarcare mobila.

Aceaste statii folosesc ca sursa de energie electrica, energia solara avand panouri solare amplasate in aceste statii pentru captarea razelor soarelui. Nu stim insa ce se intampla in momentul in care soarele nu se arata intr-o zi ploioasa, stim totusi ca acestea vor functiona si odata cu caderea noptii in oras, chiar si asa initiativa este una de laudat.

Compania responsabila pentru aceasta idee este AT&T care ofera servicii de telefonie mobila. Vor fi un total de 45 de astfel de statii amplasate in puncte cheie pe teritoriul orasului in zone mai aglomerate. Lista locatiilor este publicata pe site-ul celor de la AT&T.

Compania ce a fost intrebuintata cu activitatea de amplasare a acestor statii de incarcare este Ma Bell. este pentru al doilea an consecutiv cand sunt amplasate in New York aceste statii de incarcare. Anul acesta Ma Bell a comunicat ca vor folosi materiale mai rezistente. Avand in vedere numarul mare de persoane care vor folosi aceste statii si efectele pe care le poate avea mediul incojurator folosirea unor materiale rezistente se impune. Statiile de incarcare vor fi disponibile New York-erilor pana in luna septembrie cand vor fi inlaturate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.