Calatorie
Calatorie

Cand calatoresti, sunt multe lucruri pentru care vei ajunge sa platesti. Astfel vei ajunge cu cheltuielile la un nivel mult peste bugetul propus. De la mancare pana la cazare, precum si suvenirurile iti vor micsora dimensiunea protofelului cat ai clipi.

Pentru a nu cheltui si mai mult cat calatoresti ai face bine sa urmezi o serie de sfaturi in privinta telefonului tau mobil, care poate genera la randul lui costuri destul de ridicate.

Salveaza-ti hartile Google Maps.

Exista o optiune in Google Maps care te lasa sa salvezi hartile pentru o vizualizare ulterioara fara a folosi pachetul de date mobile. Pentru a face acest lucru va trebui sa cauti locatia catre care calatoresti, sa selectezi locatia dupa care sa activezi optiunea, save map for offline viewing. Harta salvata va fi disponibila pentru 30 de zile pe profilul tau Google.

Incarca-ti telefonul

Inainte de a pleca in calatorie, incearca sa iti incarci telefonul cu cat mai multe aplicatii care te vor ajuta in calatoria ta si aplicatii care nu te vor lasa sa te plictisesti, precum jocurile. In acelasi timp, ai grija sa golesti memoria telefonului tau pentru a avea suficient loc pentru noi fotografii si fisiere video pe care le vei filma pe parcursul calatoriei.

Foloseste aplicatii VoIP

Daca urmeaza sa pleci pentru o perioada indelungata de timp e indicat sa folosesti o astfel de aplicatie. Un program precum Skype te va tine in legatura cu familia si cu cei apropiati. Tot de ce ai nevoie este o conexiune la internet prin care sa poti utiliza un astfel de program. Trebuie doar sa te asiguri ca internetul pe care il folosesti este destul de puternic pentru a suporta o convorbire video Skype.

Localizeaza Internet Cafe-uri

Incearca sa iti faci un itinerariu cu Internet Cafe-urile din calatoria ta pentru a fi sigur ca vei avea acces la internet chiar daca nu vei avea pachetul de date disponibil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *