Apropierea

A fi in apropierea cuiva ajuta foarte mult la crearea unei conexiuni puternice. Daca esti in cautarea iubirii, atunci intreaba-te daca te afli in locul potrivit si pe unde ar trebui sa-ti petreci timpul de acum incolo. Expunerea in mod repetat la ceva anume sau la cineva ne face in mod obligatoriu sa placem acel ceva sau pe acel cineva mai mult.

Expunerea in mod repetat intensifica emotia dominanta dintr-o relatie. Atunci cand emotia dominanta este furia, expunerea repetata creste nivelul acesteia. Atunci cand emotia dominanta este atractia, expunerea repetata creste nivelul atractiei.

Dragostea la prima vedere se produce doar in cantitate de 11% dintre cazuri si este mai intalnita printre barbati decat printre femei. Asta inseamna ca prima impresie conteaza foarte mult pentru ca expunerea repetata are un efect ca de bulgare de zapada. Daca esti in cautarea iubirii, atunci ar cam trebui sa te gandesti unde si cu cine iti vei petrece timpul mai mult.

Caracterul

Oamenii plac alti oameni care sunt draguti, destepti, amuzanti si care ii fac sa se simta bine in preajma lor. A avea o foarte buna parere despre tine si multa incredere in tine este un bun semn care iti va indica daca vei ajunge sa te indragostesti de cineva. Oamenii care au o mai mare experienta in dragoste tind sa aiba o incredere in sine mai mare si un grad de atentie mai scazut. Oamenii mai putin siguri pe ei si care nu prea constienti de ei tind spre un stil de dragoste mai in joaca si au parte de relatii cu mai scazute nivele de intimitate si cu mai ridicate nivele de conflict. Cu cat mai ridicat este ego-ul cuiva, cu atat mai ridicata va fi si abilitatea acestuia de a deveni mai apropiat de cineva.

Asemanarea

Oamenii sunt mai predispusi sa aleaga ca si iubiti si parteneri de viata persoane ce prezinta caracteristici asemanatoare. Mai mult decat atat, cu cat mai similare sunt cuplurile in personalitatea lor si in trecutul lor, cu atat mai confortabil se vor simti acestia unul cu altul, cu atat mai compatibili se vor simti si cu atat mai mare va fi satisfactia ce le-o va aduce relatia lor. Prin urmare, cuplurile care sunt asemanatoare la atitudine, temperament si comportament vor ajunge sa reziste pentru mai mult timp intr-o relatie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *