Actiunile McDonald’s reprezentate prin simbolul MCD sunt actiuni listate la Bursa de Valori din New York. McDonald’s Corporation este cunoscut pentru lantul de restaurante de tip fast-food. Fiecare persoana a mancat macar o data un burger sau o portie de cartofi si s-a aratat incantata de aceste produse. Compania a fost fondata in 1940 si a crescut rapid, devenind treptat unul dintre cele mai mari lanturi de restaurante din lume.

Actiunile McDonald’s au fost recunoscute pentru stabilitatea si performanta sa pe termen lung in piata de actiuni. Compania a avut o prezenta constanta pe piata globala si a obtinut profituri solide de-a lungul anilor. 

 

Cum sa cumperi actiuni McDonald’s ( MCD) in trei pasi simpli? 

O platforma cunoscuta pe care poti sa o accesezi si sa investesti cu succes este eToro. Este chiar recomandata pentru ca este accesata de peste 25 de milioane de investitori. Sunt peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global care folosesc aceasta platforma si care o lauda in acelasi timp. Peste 3000 de companii de unde poti achizitiona actiuni. 

Daca doresti sa cumperi actiuni de la bursele de top ale lumii neplatind comision, sa stii ca acesta platforma iti ofera aceasta posibilitate. Nu ai un anume volum la tranzactionare. 

Iata cum cumperi actiuni MCD in trei pasi simpli

 

  1. Creeaza un cont de tranzactionare la eToro 

 

Un formular de inregistrare simplu, iti setezi contul si confirmarea vine de indata.

 

  1. Faci o depunere 

Alimenteaza contul pentru a putea cumpara actiunile dorite. Depozitul minim in Romania este de 100 de dolari

 

  1. Cumpara actiuni 

Gata! Acum poti sa cumperi actiuni MCD si sa descoperi avantajele! Simplu, nu-i asa? 

 

Care sunt avantajele tranzactionarii pe eToro 

eToro este platforma care are avantaje pe care ar trebui sa le ai in vedere. Ai comision zero si nu se percep comisioane la volumul de tranzactionare. Pentru inceput este bine sa eviti orice risc. Foloseste un cont demo, gratuit. Vei primi 100.000 USD pentru a avea un portofoliu virtual pentru a putea tranzactiona pentru a exersa. 

De pe eToro inveti cat mai multe despre actiuni, despre specificul acestora, dar si despre monede. Te poti inscrie in academia eToro pentru a afla cat mai multe informatii despre acest domeniu, imbunatateste-ti skill-urile si devino un investitor de top. Vei ajunge intr-un final sa intelegi dinamica acestor actiuni la bursa si sa devii expert. 

 

La final de articol 

Din cadrul acestei platforme te documentezi despre actiunile in tendinte, despre acele platforme alese de catre investitori si nu numai. Este important sa te documentezi despre aceste chestiuni  pentru a intelege cum stau lucrurile. Citeste articole, exploreaza si alte pareri ale celor care au inceput de jos si intr-un final investeste in niste actiuni care iti vor aduce rezultate pe termen lung. Este in interesul tau sa faci acest lucru pentru a te putea bucura pe viitor de aceste investitii.

Vei gasi platforma eToro usor de accesat si de inteles, asadar ce te mai retine?! 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *