Public Transport - Bus
Public Transport – Bus

Fie ca mergi autobuzul sau cu metroul catre serviciu sau pur si simplu faci in drum aleatoriu in perioada orelor de varf va trebui sa fii destul de atent cu imprejurimile tale pentru a calatori intr-un mod sigur si lipsit de incidente.

Ai grija de imprejurimile tale

Decat sa fii concentrat sau pierdut in gandurile si muzica pe care o asculti in casti, ai face bine sa arunci o privire in jur in mijlocul de transport in comun pentru a observa daca sunt persoane suspecte cu intentii care depasesc dorinta de a ajunge la locul propus. Asigurate ca nu iti lasi bagajele la indemana altora sau sa le lasi pe surporturile de deaspra capului nesupravegheate. E important sa fii vigilent. Daca nu ai patit-o pana acum probabil ca nu dai o mare atentie acestui aspect dar este important sa o faci.

Ai grija de lucrurile personale

Fii singur ca bagajele tale sunt cat mai putin in momentele in care circuli in locuri aglomerate. Cu cat acestea mai multe cu atat sansa de a pierde sa u ramane fara o parte din ele creste. Ai grija de asemenea la lucrurile personale, la poseta,  la telefonul din buzunar, pentru ca nu stii cand si cum vei ramane fara telefonul scump pentru care ai strans bani 6 luni din salariu. Daca ai mai multe bagaje gaseste o metoda prin care sa ai mereu contact cu ele. Punele sub scaun sau intre picioare astfel acestea vor fi mai greu accesibile. Nu le lasa in compartimentele deasupra capului. Intr-un moment de neatentie poti ramane fara ele.

Sa ai mereu biletul la indemana

Ai grija sa ai mereu la indemana biletul tau. Nu stii cand te vei trezi cu un control si va trebui sa te cauti in toate buzunarele pana cand vei gasi biletul, asta daca il vei gasi. Evita sa faci o scena si verifica daca ai biletul in buzunar.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *