Pentru a avea o viata implinita si fericita cel mai important este sa avem incredere in noi insasi. Increderea in sine este diferita in fuctie de la o persoana la alta.

Ce inseamna acet lucru? Inseamna cunoastere. Poti sa ai incredere ca faci un lucru bun pentru ca stii ca te pricepi la asa ceva, sau te temi sa realizezi anumite lucruri pentru ca nu e tocmai ceva la care te pricepi.

De asemenea increderea e variata. Poti sa ai incredere ca vei reusi intr-o afacere, dar nu poti sti daca vei reusi in relatia ta de cuplu. Increderea de sine o dobandesti in primul rand prin actiunile tale. Important este ca tu sa faci ceva si apoi sa primesti un raspuns la ceea ce ai facut.

Ce semne iti pot arata ca nu ai suficienta incredere in tine? In primul rand daca tot ce te intereseaza este parerea celor din jur, atunci clar nu ai incredere in tine. Daca esti citicat de cei din jur si esti si profund afectat atunci clar iti lipseste increderea.

Si faptul ca nu te ingrijesti asa cum ar trebui arata ca nu prea ai incredere in tine. Aspectul fizic este si el important si daca tu il lasi la voia intamplarii asta inseamna ca nu iti pasa.

Si daca iti este teama sa parasesti un loc de munca din cauza faptului ca te gandesti ca nu vei gasi ceva mai bun, tot este un semn al neincrederii. Daca vrei sa evoluezi trebuie sa incerci.

La fel si cu relatiile, daca stai intr-o relatie doar de teama ca nu poti gasi pe cineva mai bun, ar trebui sa iti dea de gandit.

Si faptul ca ai idei dar nu actionezi atunci cand trebuie, nu este un lucru tocmai bun. Faptul ca nu iti dezvolti increderea te impinge spre pierzanie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *