Fetele vizioneaza programe TV, pe cand femeile citesc

Unele programe TV sunt grozave si bune de vizionat, insa restul reprezinta de fapt mai mult gunoaie televizate. Femeile au si ele cateva programe TV, unele finnd placerile lor vinovate, insa acestea iubesc de asemenea sa-si petreaca timpul cu basul in carti si reviste de specialitate.

Femeilor nu prea le place sa isi umple vietile cu programe tv si show-uri care mai de care mai fara sens. Acestora le place sa fie mereu pe faza, mereu atente la tot ce-i nou si bun pentru ele. Fetelor, pe de alta parte, le place sa fie ocupate cu ceva, nu conteaza ce anume.

Fetele vorbesc despre lucruri banale, pe cand femeile stiu cum sa mentina o conversatie interesanta

Acesta este probabil cea mai mare diferenta intre cele doua tipuri. Multe fete dau gres complet la mentinerea conversatiilor. Acestea nu sunt la curent cu noutatile care conteaza. Acestea nu au pasiuni si interese intelectuale.

Si opiniile lor nu sunt chiar opiniile lor, ci sunt opiniile altora pe care i-au auzit vorbind si le-au preluat ca fiind ale lor. Fetele sunt plictisitoare. Femeile sunt fascinante.

Fetele mananca salate, pe cand femeile mananca tot ce le pofteste inima

Nu este vorba ca femeile nu mananca salate, o fac. Insa nu mananca salate in fata barbatilor lor doar pentru a merge acasa mai apoi si sa manance un bol intreg de inghetata. Femeile mananca sanatos pentru ca isi respecta corpurile.

Fetele mananca sanatos doar pentru a da impresia celor din jur ca ele mananca sanatos. O femeie adevarata va sta si va manca alaturi de tine un burger si o portie de cartofi prajiti, fara nici o problema. Ea stie ca poate, si pentru ca vrea acest lucru, o va face.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *