Cum arata o zi perfecta din viata unei femei

Probabil ati spune ca este foarte greu sa reusesti sa faci o femeie fericita doar intr-o zi. Ei bine, acest lucru este foarte simplu atata timp cat de afli la momentul potrivit in locul potrivit. Fericirea vine din lucruri marunte si iata cum ar arata ziua unei femei fericite:

Se trezeste de dimineata din patul in care a dormit alaturi de barbatul pe care il iubeste. Se aranjeaza, se imbraca cu piese vestimentare care o fac sa se simta comod dar si sexy, pregateste micul dejun, un mic dejun sanatos si consistent care sa ii ofere stare de satietate pentru o mare parte din zi si iese din casa. Vom exclude serviciul pentru ca aceasta creaza rutina si monotonie insa daca munceste ceea ce ii place si merge in fiecare zi la serviciul care o face sa se simta bine, de ce nu? Se va intalni cu oameni pe care ii apreciaza. Prietenele apropiate nu vor lipsi atata timp cat si-au programat deja o intalnire la shopping. Da! Shoppingul poate face o femeie sa se simta relaxata si in largul ei. Se vor plimba prin centrele comerciale, isi vor incarca sacosele de piese vestimentare si accesorii.

Ca intreaga zi sa fie un adevarat rasfat, merge la un salon de infrumusetare unde urmeaza sa se aranjeze, coafeze, machieze, sa faca tratamente corporale, etc.

Pentru mine, un timp petrecut intr-un parc, cand vremea este prielnica, poate face minuni. Banalul lucru de a sta pe o banca si de a medita in voie ma face fericita.

Va ajunge acasa, unde isi va petrece timpul cu copii, acolo unde este cazul. Isi va dedica timpul pentru a-si ingriji copii si acest lucru o poate face fericita.

Seara, se poate intalni cu prietenii, sa socializeze, sa povesteasca lucrurile minunate din viata ei. De asemenea, poate organiza o cina chiar la ea acasa, unde isi poate invita prietenii.

Ziua se va termina din nou, alaturi de barbatul iubit, prin odihna, recreere si povesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.